Opublikowano 13 Lutego 201412 l szkoda że nie nagrałeś filmiku przy prędkosci jak to sie ma:wink: mam mgiełkowe w VW tiguan, tam prysniecie robi żywcem zaroszenie szyby jak z jakiegos psikacza recznego do szyb, tutaj ledwo chlapie:whistling: moze to jeszcze lezy w wydajnosci pompki do sprysków Będe obserwował alegro pod tym względem:whistling:
Opublikowano 14 Lutego 201412 l Kupiłem własnie komplet dysz za 33zł z wysyłka już Spryski mają numer 6E0955985 i siedzą w wiekszosci VW, kupiłem wersje z polo 9n:hi: ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- tylko te są bez podgrzewania ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- podgrzewane dysze są z numerem 986/986a
Opublikowano 14 Lutego 201412 l Kupiłem własnie komplet dysz za 33zł z wysyłka jużSpryski mają numer 6E0955985 i siedzą w wiekszosci VW, kupiłem wersje z polo 9n:hi: http://s28.postimg.org/62st5plvt/3945394647.jpg ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- tylko te są bez podgrzewania ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- podgrzewane dysze są z numerem 986/986a ja grzane trafiłem z t4 za 30 z kw
Opublikowano 14 Lutego 201412 l Nagraj video przy przepisowej jeżdzie i mniej przepisowej, tylko fajnie by bło jakbyś aprat jakos utwierdził, bo z ręki to moze słabo efekt widać
Opublikowano 14 Lutego 201412 l Ja mam w służbowym T5 takie i są za***iste. Przy każdej prędkości cała szyba jest zalana płynem (oczywiście jak się je dobrze ustawi). Mod jak najbardziej na plus
Opublikowano 16 Lutego 201412 l nic nie nagrałem....z dzieciakiem, cały weekend śmigałem...to sami rozumiecie ....może jutro mi się uda
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Jakos nie ufam klejeniom itp. Nie ma jakis ktore pasija plug&play do poliftow?
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Kombinowalem z różnymi....ale najprościej zostało mi zrobić tak jak zrobiłem....efekt lepszy niz planowalem....pracy bardzo nie wiele
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Też o tym myślałem ale zawsze nie było czasu. Zachęciłeś mnie do tego, takie pytanko pod co podłączyłeś podgrzewanie ?
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l ogrzewane miałem już w poprzednich .....więc wystarczyło zmodyfikować podłączenie bo wtyczki się różniły
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Wrzuć jeśli masz jakieś nagranie w czasie jazdy bo do tej pory nic nie mam. Też jestem ciekaw i ponawiam pytanie Roberta czy nie ma jakiś plug&play do polifta? Tak jak do b6...
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l ogrzewane miałem już w poprzednich .....więc wystarczyło zmodyfikować podłączenie bo wtyczki się różniły Mam taką małą prośbę, masz może możliwość zerknąć jakoś czy są one połączone z lusterkami. Nie mam podgrzewanych i chciałbym zamontować, tylko nie wiem czy się wpiąć w lusterka.
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l nie wiem ,czy akurat są podpięte do luster ale gdybym rezał instalację od zera to bym też w lustra się wpinał....
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l nie wiem ,czy akurat są podpięte do luster ale gdybym rezał instalację od zera to bym też w lustra się wpinał.... No chyba to będzie najlepsze wyjście, są tam 2 kable (+ i -) czy jakieś jeszcze dodatkowe ?
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l na pewno do elektryki jeszcze jakieś idą.....ale do samego grzania to tylko plus i minus ....