posy Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam dziś i ja chciałbym się pochwalić moja Na wstępie chciał bym przeprosić za jakość zdjęć ale miałem do dyspozycji tylko telefon z czasem postaram sie zrobić jakoś cyfrówka lepsze fotki:) Audi jak narazie standard ale myślę że z czasem będę wprowadzał zmiany myśle że na lepsze:) Z czasem czeka mnie zmiana zawieszenia na nisze, felg na jakoś 17tke, lampy przód soczewka, grill od s4, kierownice od s4 itp. Zapraszam do oglądania i komentowania może jakieś propozycje co do zmian mile widziane:) Zdjęcia oczywiście jeszcze na alu zimie w planach 17" na lato:) Fotka słabej jakości bo z telefonu:/ Kilka nowych fotek:)
dziuniek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 siema wypas avant :th: pozdrawiam dziuniek zrób lepsze fotki :th: :oklaski: :oklaski:
hutch1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Bardzo ładny avancik i przede wszystkim Co do zamian ja bym przyciemnił szyby i wymienił lampy na te po lifcie. Auto od razu będzie sie inaczej prezentować
dorian30 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Avancik jak się patrzy.Parę fajniutkich przeróbek i furka jak ta lala.Pozdro
..::CZARNY::.. Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 tylnie lampy out, no i jakieś 17'' na czasie załatwią sprawę
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 ŁĄdne autko + za Q Delikatnie sciemnione szybki + gleba , fele
Rekomendowane odpowiedzi