gadi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Czy gdzieś można dostać przednie nadkola wykonane z mniej sztywnego plastiku (oprócz ASO) Moje ostatnie były bardzo sztywne i szybko popękały, dodatkowo słabo pasowały
?udi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 poszukaj kolego w używce, miałes pewnie zamiennik bo oryginał pasuje idealnie i jest elastyczy, jak by co ja mam jakies nadkola.
andy_sky Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dokładnie nadkola są bardzo miekkie
gadi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tak miałem zamienniki, ale myślałem że są jakieś bardziej elastyczne w dobrej cenie.[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 23:42_________________________________________________Czy są takie elastyczne zamienniki ?
andy_sky Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tak miałem zamienniki, ale myślałem że są jakieś bardziej elastyczne w dobrej cenie.[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 23:42_________________________________________________Czy są takie elastyczne zamienniki ? kup używki ori z angola np.
zib0l Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 te zamienniki sa o pupe.... kupilem jedno i na drugi dzien oddalem, lepiej kupic uzywke jakas i masz wszystko super dopasowane a nie jakies sztywne i zamale
majkel_majki Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zamiennikom części plastikowych z Togo czy innych dzikich krajów mówimy stanowcze nie z powodów podanych powyżej widziałem raz zderzak, wprawdzie do corsy, wyprodukowany właśnie w Togo, kilka milimetrów z obu stron za wąski
Rekomendowane odpowiedzi