gaciu Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Ostatnio oddalem znajomemu auto zeby sprawdzil co VAG ma do powiedzenia. Nigdy wczesniej nie mialem okazji tego zrobic. I otrzymalem nastepujace bledy w log-u: 00522 027 Coolant temperature sender -G62 Implausible signal Sporadic fault 00575 017 Intake manifold pressure Control difference Sporadic fault 17978 P1570 035 Engine control unit disabled I tu mam pytanie. Jaki wplyw na samochod maja takie problemy? Czujnik temperatury juz zamowilem i bedzie nowy. Najbardziej interesuje mnie jednak trzeci blad. Dlaczego jednostka kontrolna jest wylaczona? I co to oznacza dla silnika?
Musashi Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 byc moze ktos dlubal przy silniku. mial odlaczony ECU i wlaczyl zasilanie. byc moze wszystkie błędy maja podobną genezę. sprobuj wykasowac i sprawdz czy wyskoczyly ponownie. przy czym gdyby nie pojawily sie od razu, sprawdz ponownie po kilku dniach
spanky Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 I tu mam pytanie. Jaki wplyw na samochod maja takie problemy? Czujnik temperatury juz zamowilem i bedzie nowy. Najbardziej interesuje mnie jednak trzeci blad. Dlaczego jednostka kontrolna jest wylaczona? I co to oznacza dla silnika? to zalezy czy po wykasowaniu sie pojawia czy nie ..... skasuj bledy , przeciagnij furmanke i zrob ponowna diagnoze jezeli wywali bledy zrob logi i przejdziemy do procesu naprawy ......
Rekomendowane odpowiedzi