krystian821 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam,mam pytanie,chce wymienic turbo w moim avf na turbo z brd i tutaj mam pytanko,czy moge jakis czas jezdzic na takim setupie,bez korekty softu i fmic,mam program robiony w ecuproject na 170 KM.
krystian821 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nic sie nie wysypie?nie bedzie kopcil jak smok?
żołnierz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Podłącze się do tematu. Mam silnik AFN i wysypało mi się turbo i w związku z tym chcę wymienić turbinkę na tą z silnika BRD. W związku z powyższym mam dwa pytania: 1. Czy podejdzie bez żadnego problemu. 2. W przyszłym tygodniu jadę na urlop i turbo chcę wymienić przed wyjazdem ale nie będę miał kasy na program i tu nasuwa się pytanie czy mogę jeździć bez korekty softu przez jakiś miesiąc aż uzbieram kasę.
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nic sie nie wysypie?nie bedzie kopcil jak smok? Zmieniaj i mozesz jezdzic do korekty programu
MAGIC87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mozesz tak smigac... ja od marca miałem taki setup.. jedynie jak zmienisz pompki to trzeba koniecznie zmienic soft... jak załozysz BRD i FMIC bedziesz miał laga
krystian821 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tyle ze ja soft juz mam zmieniony,i nie wiem czy nic sie nie bedzie dzialo na tym sofcie?
MAGIC87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nie... tez softod rogala pod AWX i BRD I FMIC i nic sie nie działo
Piotrek98igo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 bylo to pytanie 100razy juz :gwizdanie:
yanosho Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 śmiało śmigaj jedyny prawdopodobny minus to większy lag na programie pod inną turbinę
PIXI Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A nie lepiej poczekać .... wszystko na raz założyć i pojechać na korekte ( wyjdzie taniej - jedna robota )
MAGIC87 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a jaka jedna robota? bo załozenie FMIC a turbo to 2 inne sciezki....
PIXI Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a jaka jedna robota? bo załozenie FMIC a turbo to 2 inne sciezki.... Oj tam czepiasz się szczegółów ( znaleźć kogoś co ogarnie jedno i drugie ) :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Oj tam czepiasz się szczegółów ( znaleźć kogoś co ogarnie jedno i drugie ) gwizdanie to ja wiem... dlatego jedno robiłem z jednym a drugie z innym, bo pierwszemu nie chciało sie bawic z FMIC i zwodził mnie 2 miesiace
krystian821 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jezeli juz to i jedno i drugie sam bede rezal na razie zbieram finanse
Rekomendowane odpowiedzi