Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy można tak jeździć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie,chce wymienic turbo w moim avf na turbo z brd i tutaj mam pytanko,czy moge jakis czas jezdzic na takim setupie,bez korekty softu i fmic,mam program robiony w ecuproject na 170 KM.

Opublikowano

Mozesz.

Opublikowano

Nic sie nie wysypie?nie bedzie kopcil jak smok?

Opublikowano

Podłącze się do tematu. Mam silnik AFN i wysypało mi się turbo i w związku z tym chcę wymienić turbinkę na tą z silnika BRD. W związku z powyższym mam dwa pytania:

1. Czy podejdzie bez żadnego problemu.

2. W przyszłym tygodniu jadę na urlop i turbo chcę wymienić przed wyjazdem ale nie będę miał kasy na program i tu nasuwa się pytanie czy mogę jeździć bez korekty softu przez jakiś miesiąc aż uzbieram kasę.

Opublikowano

Nic sie nie wysypie?nie bedzie kopcil jak smok?

Zmieniaj i mozesz jezdzic do korekty programu :)

Opublikowano

mozesz tak smigac... ja od marca miałem taki setup.. jedynie jak zmienisz pompki to trzeba koniecznie zmienic soft... jak załozysz BRD i FMIC bedziesz miał laga

Opublikowano

Tyle ze ja soft juz mam zmieniony,i nie wiem czy nic sie nie bedzie dzialo na tym sofcie?

Opublikowano

nie... tez softod rogala pod AWX i BRD I FMIC i nic sie nie działo :good:

Opublikowano

śmiało śmigaj jedyny prawdopodobny minus to większy lag na programie pod inną turbinę

Opublikowano

A nie lepiej poczekać .... wszystko na raz założyć i pojechać na korekte ( wyjdzie taniej - jedna robota ) :good:

Opublikowano

a jaka jedna robota? bo załozenie FMIC a turbo to 2 inne sciezki....

Opublikowano

a jaka jedna robota? bo załozenie FMIC a turbo to 2 inne sciezki....

Oj tam czepiasz się szczegółów ( znaleźć kogoś co ogarnie jedno i drugie ) :gwizdanie:

Opublikowano
Oj tam czepiasz się szczegółów ( znaleźć kogoś co ogarnie jedno i drugie ) gwizdanie

to ja wiem... dlatego jedno robiłem z jednym a drugie z innym, bo pierwszemu nie chciało sie bawic z FMIC i zwodził mnie 2 miesiace :decayed:

Opublikowano

Jezeli juz to i jedno i drugie sam bede rezal na razie zbieram finanse