woltek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, mam takie pytanko: Czy idzie a jak tak to jak załączyć opcje która pokazuje cyfrowo informacje typu obroty silnika. prędkość ,temp silnika itp? Wiem że w B5 ze starszą klima trzeba nacisnąć przycisk rewersu powietrza i nawiew na szybę, wtedy na wyswietlaczy z klimy ukazują sie pozycje z informacjami. Wie ktoś jak to mozna załączyć w B6? I jeżeli można to prosiłbym o rozpiskę która pozycja co wskazuje. Dzięki z góry.
rikardo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, mam takie pytanko: Czy idzie a jak tak to jak załączyć opcje która pokazuje cyfrowo informacje typu obroty silnika. prędkość ,temp silnika itp? Wiem że w B5 ze starszą klima trzeba nacisnąć przycisk rewersu powietrza i nawiew na szybę, wtedy na wyswietlaczy z klimy ukazują sie pozycje z informacjami. Wie ktoś jak to mozna załączyć w B6? I jeżeli można to prosiłbym o rozpiskę która pozycja co wskazuje. Dzięki z góry. W B6 na klimatroniku nic nie sprawdzisz tak jak w B5 było już chyba o tym na forum szukaj.
Onkel Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W B6 na klimatroniku nic nie sprawdzisz tak jak w B5 było już chyba o tym na forum szukaj. Dokładnie. W B6 już tego nie ma. Tylko B5.
woltek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A to sobie mogłem naciskać i szukać pod B6... dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi