Opublikowano 2 Lipca 201214 l Evolution z Wrocławia ma fajną ofertę na montaż i przerobienie tego wszystkiego. Daje gwarancję że wszystko będzie grało, bez rzeźbienia filtra itp. Przygotuje graty, flansze i inne pierdoły.Jest jeden minus- odległość. Nigdy nie byłem we Wrocławiu- może warto przy okazji zwiedzania miasta zamontować sobie nowe turbo zapraszam do Wrocławia (BTW ogarnie temat )
Opublikowano 2 Lipca 201214 l Ma złożyć na flansze - taką dostałem informacje.ciekawe-widziałem,jego prace i zawsze spawa
Opublikowano 2 Lipca 201214 l NIe zrozumielismy sie, ja spawam zeliwo turbiny z kolektorem, robi sie kpl nierozlaczny. koras turbiny pozostaje wymienny w razie "W"
Opublikowano 2 Lipca 201214 l NIe zrozumielismy sie, ja spawam zeliwo turbiny z kolektorem, robi sie kpl nierozlaczny. koras turbiny pozostaje wymienny w razie "W" Przepraszam mój błąd
Opublikowano 2 Lipca 201214 l parenascie, wystarczy poszukac tu i owdzie:) Oj tam wkleiłbyś jakiś wykres swojej roboty Jak oceniasz mój?
Opublikowano 4 Lipca 201214 l Wykres wykresem, grunt zebys byl zadowolony, 300+ niuta @2krpm to jakies 1,2 bara doladowania w tych obrotach, wiec nie jest zle ze wstawaniem...
Opublikowano 4 Lipca 201214 l Ostatnio podciągnęliśmy sztange dosłownie 1mm i dół się poprawił, jest ok. 1.4-1.5bara przy 2000, od 1900 czuc ze już konkretnie ciągnie, no ale wiadomo kiedy jest najlepiej... Góra trochę przewalała więc skorygował tuner mapke n75 i jest git
Opublikowano 12 Lipca 201214 l Te dmuchawki sa zle przerabiane !! Rozwiń myśl bom ciekawy, i jednocześnie poprzyj czymś swoja teorię
Opublikowano 12 Lipca 201214 l Ostatnio podciągnęliśmy sztange dosłownie 1mm i dół się poprawił, jest ok. 1.4-1.5bara przy 2000, od 1900 czuc ze już konkretnie ciągnie, no ale wiadomo kiedy jest najlepiej... Góra trochę przewalała więc skorygował tuner mapke n75 i jest git w końcu przejechałem sie twoim małym zapierdalaczem :kox: na prawym fotelu z tobą śmierć w oczach i kupa w spodniach. Za kierownicą pełen respect Szacun ze włożoną robotę warto wyłożyć trochę $$ i łykać 95% wozów na drodze. PS. To chyba tak jedzie eSa po sofcie.... ?
Opublikowano 12 Lipca 201214 l Te dmuchawki sa zle przerabiane !! Rozwiń myśl bom ciekawy, i jednocześnie poprzyj czymś swoja teorię Wystepuje surge, oraz bardzo słabo wstaje z dołu. Zle przerobiona elektronika na podcisnienie chłopak dopiero sie uczy :-)
Opublikowano 13 Lipca 201214 l A surge nie jest wina złego wystrojenia nawet dobrze przerobionej turbinki?
Opublikowano 13 Lipca 201214 l Ciekawe czy kolega Cordii ma na myśli źle (za bardzo?) skrócone ramię kierownic na turbinie...? ---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- Ostatnio podciągnęliśmy sztange dosłownie 1mm i dół się poprawił, jest ok. 1.4-1.5bara przy 2000, od 1900 czuc ze już konkretnie ciągnie, no ale wiadomo kiedy jest najlepiej... Góra trochę przewalała więc skorygował tuner mapke n75 i jest git w końcu przejechałem sie twoim małym zapierdalaczem :kox: na prawym fotelu z tobą śmierć w oczach i kupa w spodniach. Za kierownicą pełen respect Szacun ze włożoną robotę warto wyłożyć trochę $$ i łykać 95% wozów na drodze. PS. To chyba tak jedzie eSa po sofcie.... ? Artur - niestety fajna moc i moment mają też swoje wady, jak zauważyłeś kariera seryjnego sprzęgła powoli się kończy. Po 1 września wysyłam cały zestaw do Radzikowskiego...
Opublikowano 13 Lipca 201214 l ostatnio na racing forum evolution pojechał pana Muszkę d pięknie-Muszka nie ma pojęcia o przeróbkach pisał evo ale ostro przerabia evo stroił parę aut przerobionych GTB od Muszki i...masakra,turba nie wstają!!! jak powinny
Opublikowano 13 Lipca 201214 l Ciekawe czy kolega Cordii ma na myśli źle (za bardzo?) skrócone ramię kierownic na turbinie...?---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- Ostatnio podciągnęliśmy sztange dosłownie 1mm i dół się poprawił, jest ok. 1.4-1.5bara przy 2000, od 1900 czuc ze już konkretnie ciągnie, no ale wiadomo kiedy jest najlepiej... Góra trochę przewalała więc skorygował tuner mapke n75 i jest git w końcu przejechałem sie twoim małym zapierdalaczem :kox: na prawym fotelu z tobą śmierć w oczach i kupa w spodniach. Za kierownicą pełen respect Szacun ze włożoną robotę warto wyłożyć trochę $$ i łykać 95% wozów na drodze. PS. To chyba tak jedzie eSa po sofcie.... ? Artur - niestety fajna moc i moment mają też swoje wady, jak zauważyłeś kariera seryjnego sprzęgła powoli się kończy. Po 1 września wysyłam cały zestaw do Radzikowskiego... To już zacznij robić przysiady ze sztangą - najlepiej z dużym ciężarem i asekuracją