Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Turbosprężarka GTB1756VK do Audi A4 B6/B7 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, ale Pomijam takie rzeczy, bo nie przerabialbym jej osobiscie, tylko chcialbym juz kupic gotowa do zalozenia, a reszte starac sie zrobic samemu.

Opublikowano

do przeróbki flansza/DP i dolot od filtra do turbo , zasilanie olejem zostaje seryjne, odpływ seryjny badz lekko zmodyfikowac

Opublikowano

Odplyw pewnie zalezy od tego, jak zostala przerobiona suszarka? Sa jakies "gotowe" rury w miejsce dolotu od filftra do turbo? Ma ktos i moze pokazac jakies zdjecia zrobionego juz AVFa lub AVB na tym gtb? Kilka stron do tylu bylo pare fotek, ale w B5 chyba.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie posiadam 19tdi BKE oska. Ogólnie przejrzałem temat i zastanawiam sie czy coś dałoby sie

wyrezac z tym co mam. Auto potrzebuje do codziennej jazdy ale 115 kucy to niestety trochę mało. Sam sie za to nie biorę i jesli

ktoś z forum ma ochotę podjąć sie prac chętnie skorzystam oczywiście jesli takowy mod ma jakiś sens.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy warte , to musi sie wypowiedziec ktos kto taki zestaw kupil, zamontowal i uzywa ....

Ale napewno mozna taniej ...

Edytowane przez spanky

Opublikowano

Cena jest zaporowa, ale jezeli faktycznie wszystko pasowałoby bez grzebaniny to czasami warto zapłacić niż sie wkurzać.

Opublikowano

z tym że w tym zestawie nie podłączenia odmy, oraz podłaczenia do filtra powietrza, wiec ilosc grzebania porównywalna do zakupu spreżarki przyspawanej do kolektora :wink:

Opublikowano

Cena jest zaporowa, ale jezeli faktycznie wszystko pasowałoby bez grzebaniny to czasami warto zapłacić niż sie wkurzać.

Jak chcesz gtb17 z montazem i sie nie wkurzać to napisz do uzytkownika krzysiek1606 .... :-)

Edytowane przez spanky

Opublikowano

Piotrek tak napisałeś ze nie do konca rozumiem, u mnie obecnie odma jest tez wyrzucona na zewnątrz aby mi nie syfiło dolotu, tylko troche w inny sposób mam to zrobiony i chyba lepszy bo mam pionowy spływ syfu na glebę. A co do filtra to pisze ze ori rura i ori filtr pasuje wiec nie trzeba byłoby dorabiać.

Dzieki spanky za namiar, wieczorem sie odezwe do niego jak go wygrzebie gdzies na forum :)

Opublikowano

zjadło mi "ma" :decayed:

nie wiem jak w B6, ale w B5 podłaczenie do filtra nie było P&P wymagało przedłużki, na wątku w sumie są szczegóły z montazu w B6kach, w tym zestawie odchodzi Ci koszt uspawania DB, a raczej przespawania samej flanszy - to jakieś 50zł. Moim zdaniem o ~1000zł za dużo, ale mozna to nazwać zestawem dla wygodnych :decayed:

Opublikowano

Napisałem do Krzyska o ktorym wspomniał spanky, zobaczymy ile mi powie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Napisałem do Krzyska o ktorym wspomniał spanky, zobaczymy ile mi powie.

I jak kolego, jakie koszty ? Bo też jestem zainteresowany. ;)

Edytowane przez Maciornik

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie bo juz zgłupiałem. To co brać?

Mam serie AWX i padło turbo. Chciałbym wsadzić większe jakieś ale żeby było P&P i tylko zrobić softa. Doradźcie.

Opublikowano

wyslij twoja na przerobke pod hybryde brd bedziesz miał p&p (z gwarancją itp )

program zrobisz jesli pompki pozwola to pewnie z 180pyknie

Opublikowano

A jaki koszt takiej hybrydy z awx i gdzie to można dobrze zrobić?

Opublikowano

Jak ktos potrzebuje oferte na hybryde lub ori turbo zapraszam priv lub 697077578

Opublikowano

U mnie sprawa prosta. Nie mam czasu na wysyłanie przerabianie itp.

Potrzebuję większe turbo do AWX'a, nowe najlepiej i żeby było P&P.

Jakie pasuje?

Opublikowano

Brd

Opublikowano

No i o to chodziło. Dziekuję bardzo :-)