Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaką książkę czytasz...teraz !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nonstop ściągam;) Dzięki kindle'owi czytam rocznie pewnie z 5x więcej niż zanim go dostałem:P

Opublikowano
Ja nonstop ściągam;) Dzięki kindle'owi czytam rocznie pewnie z 5x więcej niż zanim go dostałem:P

A jakieś info co do dobrych tytułów w PDF?

Opublikowano

Kurde ciężkie pytanie, każdy lubi co innego. Ostatnio czytałem świetną książkę o mentalności Polaków. Krzysztof Varga - Trociny. Polecam, można się pośmiać ale daje do myślenia. Załóż sobie konto na Biblionetce, oceń kilkadziesiąt książek i tam masz taką opcję "poleć mi książki" - naprawdę przydatna. Jak nie wiem co czytać to patrzę na taką listę i coś wybieram. A książek na czytniki jest multum w sieci ale wiadomo - im nowsza książka, tym większy problem (albo zupełny brak możliwości) znalezienia w sieci - jak z filmami. Aktualnie czytam "Myszy i ludzie" Steinbecka. Planuję wziąć się za 7 nawyków Coveya ale zawsze na wiosnę tracę chęć do czytania, jest tyle innych rzeczy do zrobienia w taką pogodę:D Powiedz jaki typ książek lubisz, może coś pomogę.

Opublikowano

Wiesz najchetniej chyba jakies tytuly podobne do "Wladcy Pierscieni" tylko bez tych opisow na kilkadziesiat stron :D Jestem dosc niecierpliwy jesli chodzi o czytanie :)

Jakieś dobre sci-fi lub historyczne (szczegolnie dot. Polski) też chętnie przeczytam. Lub jakiś dobry dokument!

Wiesz nie mam konkretnego typu książek, które czytam. Na pewno nie czytam romansów i lektur :P

Opublikowano

O kurde to zupełnie w inną stronę niż ja... z historycznych z tego co teraz pamiętam to na pewno polecę Ci "Niezłomnego" Laury Hillenbrand, Kompanię Braci, O jeden most za daleko i Najdłuższy dzień. Resztę czytam w innych klimatach;)

Opublikowano
O kurde to zupełnie w inną stronę niż ja... z historycznych z tego co teraz pamiętam to na pewno polecę Ci "Niezłomnego" Laury Hillenbrand, Kompanię Braci, O jeden most za daleko i Najdłuższy dzień. Resztę czytam w innych klimatach;)

Poszukam na pewno i z chęcią przeczytam ;) Dzięki za pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Właśnie skończyłem czytać "Polska mafia" Sylwestra Latkowskiego.

Zacząłem "Nowy alfabet mafii"- Ewa Ornacka, Piotr Pytlakowski.

Też właśnie czytam:naughty:

Też właśnie ją kończę :wink: Potem czeka na mnie "Strongman u szczytu władzy. Władimir Putin i walka o Rosję".

Dzięki MaciekW. za podanie kilku fajnych tytułów :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Właśnie skończyłem czytać "Polska mafia" Sylwestra Latkowskiego.

Zacząłem "Nowy alfabet mafii"- Ewa Ornacka, Piotr Pytlakowski.

Też właśnie czytam:naughty:

Też właśnie ją kończę :wink: Potem czeka na mnie "Strongman u szczytu władzy. Władimir Putin i walka o Rosję".

Dzięki MaciekW. za podanie kilku fajnych tytułów :hi:

Nie ma sprawy :wink: Po w/w książkach przeczytałem:

- "Schodząc ze ścieżki" Tomasza Jamrozińskiego; polecam dość fajnie trzyma w napięciu,

- "Czarny styczeń" Sylwestra Latkowskiego; fajna sensacja,

- ostatnio skończyłem czytać "Masa o kobietach polskiej mafii" Artur Górski, Jarosław Sokołowski; czy to wszystko w tej książce prawda? Jeżeli tak to naobracali chłopaki z Pruszkowa tego "towara" od groma :wink: Myślę, że dla lubiących temat będzie OK; ja nie żałuję że kupiłem :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiesz najchetniej chyba jakies tytuly podobne do "Wladcy Pierscieni" tylko bez tych opisow na kilkadziesiat stron :D Jestem dosc niecierpliwy jesli chodzi o czytanie :)

Jakieś dobre sci-fi lub historyczne (szczegolnie dot. Polski) też chętnie przeczytam. Lub jakiś dobry dokument!

Wiesz nie mam konkretnego typu książek, które czytam. Na pewno nie czytam romansów i lektur :P

Malazańska księga poległych Ericsona. Jeżeli lubisz klimaty Tolkiena to tym będziesz zachwycony.

Opublikowano

Ja obecnie Karaluchy od Jo Nesbo.

Opublikowano

Dzisiaj skończyłem "Doktor Śmierć" autor: Jacek Caba - polecam!

Zacząłem "Klub Patriotów" Christopher'a Reich'a - zaczyna się ciekawie, zobaczymy co dalej ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja obecnie czytam Audi a4 sam naprawiam samochód :grin:

Opublikowano

Typowa literatura to

Zaklinacz Donato carrisi

Scarpetta Patricia cornwell

Syreni śpiew Val mcdermid - hardcorowa

Jesli ktoś nie uwarza beara gryllsa za oszusta to Kurz pot i łzy , bezlitosny ocean, bardzo fajne

Polecam nowy alfabet mafii i kobiety polskiej mafii która napisał masa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kończę "Mistrzowie zbrodni" Charlotte Grieg

Opublikowano

wczoraj skończyłem Rio Anaconda a dziś zacząłem Podróżnik WC, oczywiście Wojtka Cejrowskiego. Super - polecam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie odłożyłem na półkę "Nie ma takiego miasta" Tomasza Konatkowskiego, a wziąłem do ręki "Droga do Gandolfo" Roberta Ludluma :)

W przyszłym tygodniu planuję zakup kolejną książkę Artura Górskiego i "Masy" Sokołowksiego- "O pieniadzach mafii" :wink:

Opublikowano

Wlasnie miałem o niej pisac

Czytasz i nie mozesz sie oderwać tak samo dobra jak pierwsza o kobietach tak wiec polecam czekam na kolejna

Opublikowano

Wiedźma - Scott

Opublikowano

Wczoraj listonosz dostarczył książkę "Człowiek z lasu" Sylwestra Latkowskiego :)

Opublikowano

O czym to ?