mr435 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam mam problem niemoge otworzyć drzwi z pilota w tylnych drzwiach ciągle brzęczą chyba zamki jedne tylne drzwi zablokowane nie moge otworzyć Mam założony alarm nie fabryczny i też się nie wyłacza Wszystko to stało sie po ulewie ale jak auto myje myjką podcisnieniową jest ok
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jakies bledy w Module Komfortu ? nie jest wilgotno pod nogami ?
mr435 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pod nogami sucho a vaga niemam
zuloo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 To podjedz do kogoś kto ma vaga albo zainwestuj bo przyda Ci się niejednokrotnie :gwizdanie: Być może dostaje się woda do ecu ale nie jestem pewny czy tam coś jest związanego z centralką. Sprawdź czy pod serwem nie stoi Ci woda tam jest dziura spustowa ,często zapchana i czy masz drożne kanały podszybia. Bo to pierwszy stopień do piekła z elektroniką
mr435 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Kanały pod podszybiem drożne wszedzie sucho tylko z drzwi leciała woda
Rekomendowane odpowiedzi