ooryginall Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, orientuje się ktoś czy tylne zaciski hamulcowe z A4 quattro będą pasowały do zwykłej wersji A4?
Dev Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 w osce linka idzie gora zacisk jest zeliwny albo alu, przewody maja inne koncowki zacisk zeliwny ma przewod wkrecany a alu przykrecany w q linka idzie dolem, zacisk jest zeliwny klocki do zacisku alu i zeliwnego sa inne zaciski mozna przekladac ale trzeba przelozyc uchwyty do recznego
ooryginall Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dzięki za odzew. Ale porównując żeliwny z Q i od zwykłej wersji to jest właściwie identyczny tzn. prawy tylny z Q będzie pasował na prawą tylną stronę do wersji bez Q? Czy trzeba je zamieniać np. prawy z Q na lewą stronę w standardowej wersji? Posłużę się obrazkiem zamieszczonym poniżej. Są tam 2 zaciski: jeden zwykły i jeden z Q
Dev Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 zrob jeszcze jedno foto nie widac drugiego zacisku
ooryginall Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Takie wystarczą czy jeszcze inne zrobić?
Dev Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wystarczy przełozyc mocowania od recznego i bedzie ok
ooryginall Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A to bez problemu można przekładać te mocowania? Jeszcze takie pytanie: ten zacisk z lewej to wg. Ciebie jest prawy czy lewy? bo mam pewne podejrzenia że sprzedający coś oszukuje
spetsnaz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A to bez problemu można przekładać te mocowania? Jeszcze takie pytanie: ten zacisk z lewej to wg. Ciebie jest prawy czy lewy? bo mam pewne podejrzenia że sprzedający coś oszukuje Patrz gdzie jest odpowietrznik. W pozycji roboczej zacisku zawsze ma być na górze.
ooryginall Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie za pomoc. Rozwialiście wszelkie moje wątpliwości
Rekomendowane odpowiedzi