Guregoru Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jak oglądam/czytam/słyszę co się dzieje w tym kraju i jakie genialne pomysły mają być wprowadzane to odnoszę wrażenie, że niektórzy tam na "górze" swoje łby z d*pami pozamieniali miejscami O to kolejny genialny przykład pracy naszych "posłów" (celowo w cudzysłowem): http://ntn.knives.pl/ Jeżeli ktoś uważa to za poroniony pomysł jest oczywiście przygotowana petycja przeciwko zmian w ustawie o broni i amunicji pod którą można się podpisać: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7315 Ciekawe za co oni pobierają pieniądze... Jak za wymyślanie takich rzeczy to brak mi słów...
Luka3s Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 :doh1:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 11:33_________________________________________________Dobrze klient napisał " Polska to kraj w którym można kupić legalnie czołg, a nie można nosić noży.."
Janekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 kiedyś słuchałem jakąś debate (chyba o tej zmianie) i głównie chodziło o wyeliminowanie szczeniaków biegających z nożami po osiedlach.
Luka3s Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 kiedyś słuchałem jakąś debate (chyba o tej zmianie) i głównie chodziło o wyeliminowanie szczeniaków biegających z nożami po osiedlach. Na pewno im się uda... kur** niedługo to ktoś Cie zaatakuje, jebniesz go i idziesz siedzieć co za kraj!!!!! Niech się zajmą gettem trochę, pomogą im to nie będą latać z nożami, banda skur**nów
Janekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ja tam nie mówię że się uda, tylko tak argumentowali
adrianus Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 szkoda gadac, przyklad z mojego podworka, niedawno moich 2 kumpli poszlo na impreze, na ktorej ja tez bylem, ale sie o polnocy zmylem. jakis czas potem jak sie zawinalem, gdzies kolo 3 do moich dwóch kumpli podskoczylo 5 narabanych kolesi, cos tam zaczeli sie rzucac, zeby ci moi znajomi ff3!%!#fdqr1 itd itd. koledzy spokojnie, ze nie szukaja zaczepki i juz sie zwijaja, no to jednemu z pieciu agresorow cos nie przypasowalo i rzucil sie z piesciami do jednego z moich kolegow, ten sie obronil, strzelil typa o go znokautowal... zaczela sie jatka, bo pozostala czworka naskoczyla na moich kumpli, na ich nieszczescie moi koledzy w formie kilku strzalow spuscili typom wp***dol(broniac sie) i teraz maja miec sprawe o pobicie:/ no chyba ze najbardziej poszkodowanym, a jest to dwoch typow moi kumple zaplaca po 1500pln i co to ma qwa byc? bronisz sie, agresor dostaje, a ty zeby nie pojsc siedziec jeszcze musisz smieciowi zaplacic. co do nozy, godzine temu wracalem ze swoja dziewczyna z kolacji w sphinxie przez starowke w olsztynie, a na samym srodku stoi 2 typow i dziewczyna, jeden z typow chwalil sie koledze i owej kolezance jaki to za***isty noz ma przy sobie i wymachiwał nim robiac jakies dziwne ruchy(kosa na oko dlugosc ostrza z 30cm:/) i pytanie, po co typpowi taka kosa, na grzybiarza nie wygladal...
Zaleczeq Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No niestety tez podobne widoki widziałem na starówce u nas wniosek jest taki " trzeba kupic klamke i odj ebac smietanke "
Janekx Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 no niestety polskie prawo jest porąbane, powinien być też jakiś zapis że ma się większe prawa będą u siebie w domu - na posesji. Był taki przypadek u mnie w mieście, że na rodzinnego grilla wbiło się przez płot dwóch naćpanych gówniarzy, zaczęli kopać grilla, przerwacać stoliki. Oczywiście ludzi było sporo i dostali porządne wpierd** - finał podobny jak u kolegi wyżej, tyle że cały czas są ciągani po sądach
Andrzej88 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie rozumiem. Sprzeciwiacie się wprowadzeniu takiego zakazu? Jakie ta ustawa ma dla was znaczenie? Czy w jakiś sposób ogranicza waszą wolność osobistą itd? Ja to mam w du*ie, nóż służy mi do krojenia chleba w domu, tutaj patrząc na komentarze to niektórzy jak wychodzą z domu to z nożem w kieszeni :gwizdanie: Pójdę sobie ze skrętem to mnie zamkną i sprawę zrobią, ale jak idę z nożem to mogę im pomachać przed oczami Dobra, już wiem że chodzi o bezsensowną ich pracę Wczorajszy chyba jeszcze jestem. Niestety ale coś muszą "robić", a że nie ma już co wymyślić to pozostają takie pierdoły :gwizdanie:
Janekx Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 bo znając życie doczepią się do wędkarza na rybach a debile z nożami jak po miastach chodzili tak chodzić będą
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie rozumiem. Sprzeciwiacie się wprowadzeniu takiego zakazu? Jakie ta ustawa ma dla was znaczenie? Czy w jakiś sposób ogranicza waszą wolność osobistą itd? Ja to mam w du*ie, nóż służy mi do krojenia chleba w domu, tutaj patrząc na komentarze to niektórzy jak wychodzą z domu to z nożem w kieszeni :gwizdanie: Pójdę sobie ze skrętem to mnie zamkną i sprawę zrobią, ale jak idę z nożem to mogę im pomachać przed oczami Dobra, już wiem że chodzi o bezsensowną ich pracę Wczorajszy chyba jeszcze jestem. Niestety ale coś muszą "robić", a że nie ma już co wymyślić to pozostają takie pierdoły :gwizdanie: No właśnie o to chodzi że ja jak jeżdżę na ryby to zawsze biorę nóż ze sobą do plecaka i czasem zapominam go wyjąć na chacie jak wracam, i chodzę z tym plecakiem na zakupy itd I co, jak by mnie przeszukali to już mam sprawę (a nie noszę małego wędkarskiego scyzoryka tylko konkretny nóż myśliwski) [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 17:51_________________________________________________A weź się potem tłumacz skąd w plecaku masz nóż z prawie 20 cm ostrzem... "bo byłem na rybach i potem zapomniałem go wyjąć" to aż głupio brzmi i chyba nawet sam bym w takie coś nie uwierzył jak bym sam tak nie robił
Rekomendowane odpowiedzi