Adimas Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Oto moja niunia... A4 Avant Quattro - ACK 2,8 30V - benzynka only. Wystawiona obecnie do sprzedaży. Czas na nowszy model. Wyposażenie: -manualna skrzynia -pełny komputer (FIS) -klimatronic -4 Airbagi -skóra -pełna elektryka (lusterka(elektryczne i podgrzewane), szyby, szyberdach, centralny zamek z kluczyka, domykanie dachu i szyb z kluczyka, podgrzewane siedzenia, podgrzewane spryskiwacze) -tempomat -spryskiwacze reflektorów. [ proszę uzupełnić profil ] - schiller
freon Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 No to masz smoka na 4 łapy! Jak bedziesz miał już pierwsze wrażenia z jazdy po śniegu - pisz koniecznie, ciekawy jestem jakie są Twoje opinie! Pozdrowienia!
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 pokaz wnetrze .... po temacie domyslam sie ze nie bedziesz nic w niej zmienial ? pozatym to ladny seryjny avancik
ilo Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Napisz proszę na temat tego silnika jakie wrażenia z jazdy i takie tam
dorian30 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Z takiej można wyciskać koniki :th:Ładny avancik
Gość MorgothV8 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Mniam - mój ulubiony silniczek w A4 B5 i jedyny słuszny napęd
eMeM Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 fajny sleeper w zyciu bym sie nie spodziewal ze siedzi tam taki motorek
..::CZARNY::.. Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 :notworthy: porządny silnik, śliczna A4-ka bez agro bonusów jedynie wyczyść tył, ew. lekka gleba i fela mają tutaj swoje uzasadnienie :]
Rekomendowane odpowiedzi