kajzera Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam chciałbym sie zapytać czy może wiecie oprócz naklejki pod kołem zapasowym znajde gdzieś tabliczke/naklejke jaki mam KOD lakieru ?? Niesety nie moge sie dostać do tej pod kołem :/ (LPG siedzi)
greg2505 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 w avancie masz pod tylną kanapą w sedanie we wnęce koła
IDUAL Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jak podjedziesz tam gdzie mieszają lakiery to powinni poznać co to za lakier mają palete audi/vw ja jak podjechałem swoją to jeszcze nie wysiągnołem dywanika żeby zobaczyć jaki kod lakieru a babka to jest LY9B niech pan sie nie męczy .
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam chciałbym sie zapytać czy może wiecie oprócz naklejki pod kołem zapasowym znajde gdzieś tabliczke/naklejke jaki mam KOD lakieru ?? Niesety nie moge sie dostać do tej pod kołem :/ (LPG siedzi) podaj VIN na PW
kajzera Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 no i już sie dowiedziałem jaki mam KOD lakieru dziekować wielkie stanley
Rekomendowane odpowiedzi