przepychacz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ..też chciałem czarny ...super wozik
Sieni Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 piekna a4 kolor sedan pisales do mnie PW ale nie wiem czy odpisalem... No właśnie kolego, zawiodłem się Tym bardziej, że widziałem fotki samochodu w szczecinie, czyli niedaleko Nadal jestem na etapie szukania kratki i tej pier.. zaślepki. Myślę, że za jakiś czas znajdą się zdjęcia wnętrza bo w planach kilka modów (tunel + kiera multi + RNS-E). JAk na razie mam inne wydatki Proszę was o informacje, czy kratki od s6 albo od a4 b6 cabrio podejdę pod ten zderzak bo już raz kupiłem niewłaściwą Dziękuje za komentarze
Arek956 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 O żesz.... że ja nie widziałem tego B6 Silniczek jest ok, ale jakiś chip i będzie jeszcze lepiej Z wyglądu moim zdaniem nic dodać nic ująć. Jest mega. Szkoda że nie masz quattro ale ja też nie mam i da się bez tego żyć Tak podsumowując super auto :good: Pokaż jeszcze wnętrze
Sieni Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Wnętrzem jeszcze się pochwale, na razie zbieram graty. Jak będzie komplet będą zdjęcia Dzieki za komentarz
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 piekna a4 kolor sedan pisales do mnie PW ale nie wiem czy odpisalem... No właśnie kolego, zawiodłem się Tym bardziej, że widziałem fotki samochodu w szczecinie, czyli niedaleko Nadal jestem na etapie szukania kratki i tej pier.. zaślepki. Myślę, że za jakiś czas znajdą się zdjęcia wnętrza bo w planach kilka modów (tunel + kiera multi + RNS-E). JAk na razie mam inne wydatki Proszę was o informacje, czy kratki od s6 albo od a4 b6 cabrio podejdę pod ten zderzak bo już raz kupiłem niewłaściwą Dziękuje za komentarze na uj Ci tunel?? moze byc stary
Sieni Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 piekna a4 kolor sedan pisales do mnie PW ale nie wiem czy odpisalem... No właśnie kolego, zawiodłem się Tym bardziej, że widziałem fotki samochodu w szczecinie, czyli niedaleko Nadal jestem na etapie szukania kratki i tej pier.. zaślepki. Myślę, że za jakiś czas znajdą się zdjęcia wnętrza bo w planach kilka modów (tunel + kiera multi + RNS-E). JAk na razie mam inne wydatki Proszę was o informacje, czy kratki od s6 albo od a4 b6 cabrio podejdę pod ten zderzak bo już raz kupiłem niewłaściwą Dziękuje za komentarze na uj Ci tunel?? moze byc stary można dorezać 1din pod navi ale trafil mi się pod 2 din wersja z miejscami na kubki xD Więc będzie coś nowego [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 15:49_________________________________________________Zimowy setup Ale balOOny..
Sieni Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 wygląda jak na kołpaku grrrr.. Myślałem, że będzie gorzej ale mi nawet się podoba
marcin_o23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 mi też się podoba a jaki masz rozmiar opony??
Sieni Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 mi też się podoba a jaki masz rozmiar opony?? 225/50/R17
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 wygląda jak na kołpaku grrrr.. Myślałem, że będzie gorzej ale mi nawet się podoba to był oczywiście żart jest nawet, nawet. to tylko u mnie alus w zimówce wygląda jak stalówka ;(
Sieni Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lqJDuZIcQ34 Mam zamiar odnowić felgi na lato. Znacie jakiś zaufany zakład w lubuskim? Znalazłem coś takiego: http://www.aluhar.pl/s5.html Może w tygodniu do nich podskoczę.
Damian_1986 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Gdzie robiłeś przekładkę? Jakie są szacunkowe koszta?
Sieni Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 Przekładkę robiłem tu: www.angliki.info.pl Koszta w zależności od tapicerki, mnie wyniosło gdzieś 6 tys. Pozdrawiam ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ---------- Przekładkę robiłem tu: www.angliki.info.pl Koszta w zależności od tapicerki, mnie wyniosło gdzieś 6 tys. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi