verus Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Przeglądam właśnie co można kupić w rozmiarze jaki mnie interesuje czyli 235/45/R17. Po rzuceniu okiem na allegro, ceneo, skąpca, i sklepy typu opony.com zajrzałem na niemiecki eBay i oto co znalazłem - Dunlop SP SPORT FM901 http://cgi.ebay.de/235-45-ZR17-93W-DUNLOP-SP-SPORT-FM901-NEUREIFEN-SOMMER_W0QQitemZ190198121073QQihZ009QQcategoryZ9891QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Power Seller, wysyła do całej unii, wszystko wydaje się być ok. Licząc wg. bieżącego kursu euro 4 opony z wysyłką wyjdą 1550zł. A tu inna oferta - Dunlop 901, ( wygląda na oponę o zacięciu sportowym ) http://cgi.ebay.de/Sommer-Reifen-235-45-17-W-Dunlop-901-NEU_W0QQitemZ360022735810QQihZ023QQcategoryZ9891QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Za komplet 4 szt. z wysyłką ok.1200zł Gdzie jest hak ? Może ktoś bieglejszy w języku rzuci okiem...
Krzych74 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Pierwsza oferta to tylko 2 opony,a druga już nie aktualna.Pozdrowienia
wojtusania Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 hmm po drugie kupujac z niemiec nie licz na gwarancje, pozniej bedziesz mial same problemy jesli cos bedzie nie tak. Patrzalem w hurtowni za tymi oponami co podales i niestety juz nigdzie ich nie ma sa juz chyba nastpca to dunlop sp maxx
verus Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 Pierwsza oferta to tylko 2 opony,a druga już nie aktualna.Pozdrowienia no trudno, żeby taka oferta była długo aktualna - sprzedało się wszystko w mig
tropico Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 wprawdzie nie kupowałem ale do auta dostałem faktury za części jakie były kupowane i wynika z nich, że dużo taniej są oponki w DE, p zero nero do mojego auta kosztowały o ile mnie pamięć nie myli ~ 170e/szt. z tym, że kupowane u przedstawiciela a nie na aukcji... także sprawa opon z DE wymaga zbadania
Gość spedyt Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Serwis oponytanio.pl prowadzi sprzedaż opon bezpośrednio z niemiec, paczki przychodzą chyba z Berlina. Inną kwestią jest to że w ofertach były podane ceny za przesyłkę (groszowe sumy) na terenie niemiec, poza niemcy ceny mogę być kilku lub kilkunastokrotnie większe. Odnośnie pytania to kupowałem opony właśnie z niemiec.
wojtusania Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 i jaki to ma sens kupywac w niemczech, skoro kazda opone ktora tam jest mam taniej , przyklad dunlop sp sport 01 205/55r16 91V u mnie po 250zl szt + 35zl wysylka w sumie za komplet 1035zl, oczywiscie u nich 286zl/szt + wysylka do polski ile ? , nawet nie wazne ile bo i tak wychodzi drozej. Po drugie komplikacje z uzyskaniem faktury a reklamacja to juz calkiem inna historia :gwizdanie:
verus Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Opublikowano 17 Lutego 2008 jest jakaś szersza oferta ? strona www, cennik ?
Gość spedyt Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 jest jakaś szersza oferta ? strona www, cennik ? Oferta kolegi wojtusania w Rabatach
wojtusania Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 strona w budowie,8do polowy marca bedzie gotowa) narazie najprosciej jest spytac sie na gg lub priva o konkretne oponki, a ja ci zrobie oferte jakiej nigdzie nie znajdziesz. Jednym slowem upatrz sobie oponki na oponytanio.pl , maja jedne z lepszych cen kolega spedyt potwierdzi, a ja ci zrobie duzo lepsza oferte na ta sama oponke. Oczywiscie wszystko z rachunkiem i gwarancja. W ofercie jak juz wczesniej wspominalem prawie wszystkie opony od najtanszych chinskich po najlepsze Pzero itp
tropico Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 bardzo polecam sklep www.oponytanio.pl , oponki przychodzą z Hannoveru, zamówienie w niedzielę a w czwartek były już u mnie, oczywiście fakturka też jest, w moim przypadku Goodyear'y Eagle F1 Asymmetric za 601,50zł z przesyłką, co mnie zaskoczyło to to, że oponki świeżutkie data produkcji 5tydzień lutego 2008
wojtusania Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 bardzo polecam sklep www.oponytanio.pl , oponki przychodzą z Hannoveru, zamówienie w niedzielę a w czwartek były już u mnie, oczywiście fakturka też jest, w moim przypadku Goodyear'y Eagle F1 Asymmetric za 601,50zł z przesyłką, co mnie zaskoczyło to to, że oponki świeżutkie data produkcji 5tydzień lutego 2008 jak piszesz to pisz troche wiecej informacji 601,50zl to za jedna opone? rozmiar? itd wtedy bedziemy wiedziec czy oponytanio, czy oponydrogo , ale ja ci juz z gory mowie ze pare ladnych zlotych przeplaciles, trzeba bylo troche poczytac na forum przed zakupem i zaoszczedzilbys pare zl na ropke do tdi
tropico Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozmiar 235/40/18 ... te 601,50zł to oczywiście za sztukę, teraz jest jeszcze taniej bo euro poleciało w dół ... swoją drogą to czytałem forum i jakoś nie znalazłem info gdzie mógłbym taniej zakupić nowe opony z fakturą
Gość krzychuzzz Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Wystarczy że przeczytasz uważniej ten wątek a będziesz wiedział o kogo chodzi
Rekomendowane odpowiedzi