Rapciuch-R1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie wiem jakim sprzętem się posługuję ów mechanik.Ja w VCDS mam podpowiedzi odnośnie zmian vag tami sie zdaje z tego co widzialem
grzanek85 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Daj nr tego licznika, prawdopodobnie jest to Magnetii Marelii a nie vdo więc na 99% nie postawi go na nogi twój mechanik , mógł nic nie uwalić poprostu zbieg okoliczności te liczniki tak padają. Daj nr licznika będzie wszystko jasne. Po zmianie "wsadu" trzeba od nowa zaprogramować klucze i dopisać liczik do sterownika
Rapciuch-R1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Daj nr tego licznika, prawdopodobnie jest to Magnetii Marelii a nie vdo więc na 99% nie postawi go na nogi twój mechanik , mógł nic nie uwalić poprostu zbieg okoliczności te liczniki tak padają. Daj nr licznika będzie wszystko jasne. Po zmianie "wsadu" trzeba od nowa zaprogramować klucze i dopisać liczik do sterownika ale jak kolega pisal wczesniej jakby padl wsad to by wyswietlal by sie na kilometrach napis a u mnie jest ok wiec wystarczy zobaczyc co zmienil ten moj mechanik
aju Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 nie koniecznie DEF to tylko błąd w liczeniu sum daj nr licznika
Rekomendowane odpowiedzi