jasior72 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tydzień temu kupiłem a4 b6 avant. Nie było w nim radia seryjnego wiec włożyłem Sony cdx gt 620u. Podłączyłem i grały tylko przednie drzwi. Wyczytałem na necie ze potrzebny adapter wiec kupiłem podłączyłem i dalej nic. Dziwna sytuacja bo po podłączeniu adaptera próbnik pokazuje ze sygnał do niego wchodzi a za nim juz go nie ma. SPrawdziłem jeszcze wzmacniacz w bagazniku i okazało sie ze wtyczka jest cała zardzewiała. Po wyczyszczeniu niby jest przejscie ale dalej cisza. Czy wzmacniacz moze być przyczyną? I czy oge go jakoś sprawdzić?
Rapciuch-R1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tydzień temu kupiłem a4 b6 avant. Nie było w nim radia seryjnego wiec włożyłem Sony cdx gt 620u. Podłączyłem i grały tylko przednie drzwi. Wyczytałem na necie ze potrzebny adapter wiec kupiłem podłączyłem i dalej nic. Dziwna sytuacja bo po podłączeniu adaptera próbnik pokazuje ze sygnał do niego wchodzi a za nim juz go nie ma. SPrawdziłem jeszcze wzmacniacz w bagazniku i okazało sie ze wtyczka jest cała zardzewiała. Po wyczyszczeniu niby jest przejscie ale dalej cisza. Czy wzmacniacz moze być przyczyną? I czy oge go jakoś sprawdzić? moze wzmak nie daje sygnalu na tylnie glosniki?? a sprobuj inny wzmak i jaka reakcja bedzie?
jasior72 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 no właśn jest taki problem ze nie mam skad załatwic na próbe i nie chce w ciemno kupować. A to wzmak podaje sygnał na głośniki tył? Myśle też czy ten adapter jest ok!
Rapciuch-R1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 no właśn jest taki problem ze nie mam skad załatwic na próbe i nie chce w ciemno kupować. A to wzmak podaje sygnał na głośniki tył? Myśle też czy ten adapter jest ok! szkoda ze nie masz wzmaka.... tak bysmy wiedzieli cz cos ze wzmakiem..
Rapciuch-R1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 a masz podobny problem? kiedys mialem w golfie 3 cos bylo spalone w wzmaku i wymienilem na inny(ale ten sam model) i odrazu problem znikl ale u ciebie nie musi byc wzmak? moze byc co innego ja pisze co mialem u siebie.
puchaty106 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Najprawdopodobniej wina wmzka on daje na tyl i suba.Najlepeij to podlaczyc sparawny do wtytki i masz pewnosc na 100%.
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A kabelek niebieski luźny od adaptera podłaczyłes pod Remote radia
Rapciuch-R1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Najprawdopodobniej wina wmzka on daje na tyl i suba.Najlepeij to podlaczyc sparawny do wtytki i masz pewnosc na 100%. to juz koledze pisalem ze wzmak
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Pierw niech powie czy podpiął sterownie(zasialnie) przez osobny kabelek, bo nie wystarczy przepiać kostki pod adapter :gwizdanie:
Rapciuch-R1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Pierw niech powie czy podpiął sterownie(zasialnie) przez osobny kabelek, bo nie wystarczy przepiać kostki pod adapter :gwizdanie: n apewno ja mialem ten sam problem bo mialem lipny wzmak. niech kolega zmieni wzmak zobaczycie odrazu minie problem...
Rekomendowane odpowiedzi