robertwtp Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Siemanko, chciałbym przedstawić moją furmankę z 1997r. Na samym początku wymieniłem rozrząd i wszystkie filtry dla świętego spokoju. Mam ją od maja tego roku i jak do tej pory żadnych problemów z nią nie miałem i mam nadzieję że będzie tak dalej . Co posiada : -4 x elektr. szybki -climatronic -elektr. chowane lustra -17" OZetki Volcano -4 poduchy -immo -skrzynia z Lanzarem i wzmak Carpowera Co prawdopodobnie będzie posiadać: -jakieś głośniki na przód 16 cm -chip -gwint -przyciemnione szybki -lampy z tyłu polift bo teraz jest 1 przedlift i druga polif pęknięta -jakieś lepsze radio pajonier albo alpine -grill rs4 I co bym chciał żeby posiadało (czyli jak by był nie potrzebny $ ale w tym kraju to ciężko) : -FMIC -turbo AWX -skóra -fis -radyjko 2din -kiera s4 Kilka fot: Pozdro :th:
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 -te lampiony z przodu wymien, bo na pierwsze fotce te auto wyglada jakby plakalo i Cie prosi o wymiane i zgleb ja, bo na tych wysokosciach wyglada jakby na 15'' byla :gwizdanie: a poza tym dobra baza do modow, zreszta napewno koledzy powiedza co masz robic
vauxhall95 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 baza jest ale wstaw licznik od dieselka
Wujek141 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Lampki wymieniaj bo jest tragedia ... Właśnie, licznik masz od benzyniaka. Poza tym kiera od eSy, i jakiś fajny felunek bo teraz nie ma fajerwerków ) Oby się trzymała. I gratuluję wyboru silnika :good:
deal Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Koza jest ale felgi tez bym zmienil dobra podstawa powodzenia i pozdro
Rekomendowane odpowiedzi