Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Audi A4 B5 / VTecA4.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje pewna zależność, im mniejsza pojemność silnika tym więcej elementów (brewki, "sportowe wydechy", spojlery etc) sprawiających, że "auto wygląda szybciej niż jedzie".

Ale może kolega VtecA4 się ogarnie :good:

Odezwał się człowiek który jeździ autem mocniejszym o 9KM :wallbash::polew:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 09:33_________________________________________________

Sam sport z 1.6 :D

jak wyżej ..... :wallbash:

Opublikowano

Istnieje pewna zależność, im mniejsza pojemność silnika tym więcej elementów (brewki, "sportowe wydechy", spojlery etc) sprawiających, że "auto wygląda szybciej niż jedzie".

Odezwał się człowiek który jeździ autem mocniejszym o 9KM :wallbash::polew:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 09:33_________________________________________________

:facepalm: nie kompromituj się :facepalm:

Opublikowano

Koledzy Sorry ale pieprzy*cie od rzeczy i nic ciekawego. Widze kilka fajnych rad i napewno sie przydadzą. Ale ludzie skończcie w końcu z tym "wydech...brewki.." i jedno i to samo. To juz bardzo dobrze wiem. Aaaa i jeśli komuś nie odpowiada motor 1.6 to nic. Bardzo sie ciesze ze jezdzicie moze i mocniejszymi autami i dziwie sie jak wy poskramiacie te "demony prędkosci z kilka lub kilkanaście koni wiecej." :polew: Dziękuje i Pozdrawiam.

kolego to nie chodzi o demony predkosci i ich poskaramianie

1.6 to pomylka i kazdy Ci to powie ani to ekonomiczne, bo pali tyle co 1.8 ani tez jak na takie spalanie przystalo zrywne i sprawne w przyspieszaniu. Dodatkowo 1.6 byly zazwyczaj bidnie wyposazane

Opublikowano

Wiem wiem no ale niestety. Powiem tak ze auto idzie do pełnego ogarniecia za jakiś czas.

I Dziękować.

Aaaaa szukam alu do mojego auta. Gdyby ktos miał coś ciekawego to chętnie moze i przygarne..

Opublikowano

Wiem wiem no ale niestety. Powiem tak ze auto idzie do pełnego ogarniecia za jakiś czas.

I Dziękować.

Aaaaa szukam alu do mojego auta. Gdyby ktos miał coś ciekawego to chętnie moze i przygarne..

jakie siano jaki rozmiar?
Opublikowano

Nie chodzi o to, że 1.6 są nic nie warte itd itp. Tylko o to, że jak popatrzysz po ulicach (albo na allegro)to większość zwieśniaczonych i "szybko" wyglądających aut to mało litrażówki.

Btw,

mój AFN 110KM miał dawno dawno temu :cool1:

Opublikowano

"Powiedział człowiek, który o osiągach i dynamice 1.6 przeczytał w katalogu. "

Proszę Cie, powyższa wypowiedź jest oczywiście w przenośni nie skierowana stricte do Ciebie bo nie mam wiedzy czy jest tak jak napisałem w Twoim przypadku ale w znakomitej większości o tych silnikach wypowiadają się ludzie, którzy nigdy takim autem nie jeździli ... ludzie którzy latają 1Z'ami krytykują motory 1.6 ... które dynamiką przewyższają te jednostki diesla ... taka jest prawda - nawet względem katalogu. Spalanie to inna bajka...

Żeby nie było OT to odnośnie prezentowanego tu auta ... mi się akurat te lampy z tyłu podobają ... dla jednych WT to takie lampy i brewki na przodzie a dla innych np: pomarańczowe fele ... nie ma co oceniać kwestia gustu ... jedyne co bym zmienił w tym aucie to felgi na jakieś aluminium, ta blacha dobra na zime.

Opublikowano

"Powiedział człowiek, który o osiągach i dynamice 1.6 przeczytał w katalogu. "

chodzilo mi o to ze armi mial 110KM jak kupowal swoje auto teraz ma ponad 170KM i moze zabrac glos na temat 101Km w 1,6

Opublikowano

VTecA4 bierz RH Zw1 ode mnie, fajne koło. :good:

Nawiązując do dyskusji, morsdicti nie nabijaj się z Armiego, bo zupełnie nie masz racji.

Auto ma już zdłubane i naprawdę OK.

Nie wyśmiewał prezentowanego auta, jak inni, np cytowani przeze mnie.

Opublikowano

medik :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wszystko da radę ogarnąć, ładny kolor no i ten silnik :decayed: niezniszczalny

Opublikowano

pablo_9 nasze silniki demonami prędkości nie są ale jak sie wkręci i trzyma na obrotach to potrafią zaskoczyć :evil: :evil: