Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Środek do czyszczenia kokpitu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ladnie czysci wam powiem plak w plynie takie biale mleczko jakby nie jest zarazem swiecace po tym ani tluste po porstu takie przyjemne jakby to napisac i wyjasnic takie cos po srodku takiego bez polysku ale takie delikatne

Opublikowano

ja uzywam środek do kokpitu w sprayu Audi.Cena nie mała(27zł),ale warto.odświeża,nie natłuszcza,nie elektryzuje się przez co kokpit jest dłużej czysty,nadaje świeży wygląd.polecam

Opublikowano

Podpowie ktoś czym doczyścić stary zapeziały brud z jasnej deski (szara)?? Wojowałem już róznymi środkami wspomagając się szczoteczka, a i tak do końca nie wyczyściłem. Najgorzej ujeb... mam plastiki z tyłu przednich foteli:( Jest jakiś patent/środek żeby jakoś ten bród z tej chropowatej powierzchni rozpuścic??

Ostatnio nawet w myjni gościa zagoniłem żeby mi to ogarnoł, jest lepiej ale brud nadal widać. Gość próbował jakimiś 3 specyfikami i każdy z nich miał być mocniejszy od poprzedniego:) I pupa

Może głupio brzmi co piszę, ale bardzo mnie wk...ją takie rzeczy. Lubie mieć czysto

Może trochę dziwny sposób, ale na części nie skórzane/skóropodobne - chropowate kremowe lub inne jasne części z tworzyw sztucznych które ciężko doczyścić proponuję piankę do czyszczenia obudów komputerowych/monitorów (kiedyś miałem praktyki w serwisie komputerowym i po naprawach/ wymianach każdy komp był czyszczony tym od zewnątrz), często tak robię gdy niechcący coś ufajdam podczas napraw w garażu - czyści dosyć dobrze nie rozpuszcza, nie zawiera raczej środków ściernych, a także odświeża elementy pożółknięte, chyba bezzapachowy bo nigdy nie zwracałem uwagi.

Pozdrawiam Andrzej :hi:

Opublikowano

Podpowie ktoś czym doczyścić stary zapeziały brud z jasnej deski (szara)?? Wojowałem już róznymi środkami wspomagając się szczoteczka, a i tak do końca nie wyczyściłem. Najgorzej ujeb... mam plastiki z tyłu przednich foteli:( Jest jakiś patent/środek żeby jakoś ten bród z tej chropowatej powierzchni rozpuścic??

Ostatnio nawet w myjni gościa zagoniłem żeby mi to ogarnoł, jest lepiej ale brud nadal widać. Gość próbował jakimiś 3 specyfikami i każdy z nich miał być mocniejszy od poprzedniego:) I pupa

Może głupio brzmi co piszę, ale bardzo mnie wk...ją takie rzeczy. Lubie mieć czysto

Może trochę dziwny sposób, ale na części nie skórzane/skóropodobne - chropowate kremowe lub inne jasne części z tworzyw sztucznych które ciężko doczyścić proponuję piankę do czyszczenia obudów komputerowych/monitorów (kiedyś miałem praktyki w serwisie komputerowym i po naprawach/ wymianach każdy komp był czyszczony tym od zewnątrz), często tak robię gdy niechcący coś ufajdam podczas napraw w garażu - czyści dosyć dobrze nie rozpuszcza, nie zawiera raczej środków ściernych, a także odświeża elementy pożółknięte, chyba bezzapachowy bo nigdy nie zwracałem uwagi.

Orginalny pomysł, napewno do wypróbowania:)

Opublikowano

a jak mniej wiecej sie nazwya bo jest tego troche
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

dwa najlepsze: Sonax i Kennotek - naprawdę nie ma lepszych - mam jebla na tym punkcie!

używajcie białej gazy - cały wór można kupić za 60zł

Opublikowano

ja polecam Poorboys Natural Look Dressing, chyba jeden z najlepszych jakie do tej pory stosowalem (zdecydowanie lepszy od megsa). Po wyschnieciu pozostawia kolor bardzo ozywiony, ale matowy. No i aplikator do nakladania obowiazkowo!

Opublikowano

tak, ale jak słyszę stosowanie aplikatora - to zostawia jakąś powierzchnię na plastikach, a w środku chyba nie o to chodzi?