kamulator Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 No fajny zestawik ale troche wart ja za radio Symphony zapłaciłem 90zł a ramka widze drozsza niz radio [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 17:05_________________________________________________ No fajny zestawik ale troche wart ja za radio Symphony zapłaciłem 90zł a ramka widze drozsza niz radio Jak masz chwile to możesz popatrzec bo ja patrzylem na oko tylko i mi sie wydawalo ze bedzie w sam raz a nawet jak cos to zawsze tak jak mowisz mozna doszpachlowac cos albo przyspawac
Kowi87 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us Pomiary nie dokladne, ale róznice widac gołym okiem
Reggi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Tylko widzisz po co przepłacać 4-ro krotnie jak z takiego panelu za 10zł zrobisz ramke, wystarczy wyciać środek, ja mam panel od Symphiny z a6 ale ten nie pasuje;/ SPRZEDAJ MI ! masz przedlift czy polift tej ramki ?
kamulator Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Tylko widzisz po co przepłacać 4-ro krotnie jak z takiego panelu za 10zł zrobisz ramke, wystarczy wyciać środek, ja mam panel od Symphiny z a6 ale ten nie pasuje;/ SPRZEDAJ MI ! masz przedlift czy polift tej ramki ? Chcesz panel z A6? on jest troche inny jak z A4, różni się kształtem dlatego kupowałem do A4 specjalnie inny. Jak coś to musze go gdzieś znaleźć i moge Ci go po kosztach wysyłki podesłać.
Reggi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Tylko widzisz po co przepłacać 4-ro krotnie jak z takiego panelu za 10zł zrobisz ramke, wystarczy wyciać środek, ja mam panel od Symphiny z a6 ale ten nie pasuje;/ SPRZEDAJ MI ! masz przedlift czy polift tej ramki ? Chcesz panel z A6? on jest troche inny jak z A4, różni się kształtem dlatego kupowałem do A4 specjalnie inny. Jak coś to musze go gdzieś znaleźć i moge Ci go po kosztach wysyłki podesłać. Ziom..ale ja mam A6 :> Jeśli jest taki to mi pasi Potrzebuję dokładnie taki bo tem model Symphony ma wbudowaną zmieniarkę na 6 CD.
kamulator Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Nawet nie spojrzałem czym jeździsz Ja mam taki panelik:
kamulator Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 ee to lipa. Ja mam Symphony II Pisałem do typa tego co miał te panele ale już nic nie ma On mial do wszystkich więc do II tez miał
Reggi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Mam opcje kupna Symphony II za niewielkie pieniądze. Jeśli jest to model ze zmieniarką na 6 CD to łykam a swoją opycham i obędzie się bez rzeźby
IDUAL Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Też myślałem nad Symphony II bo mam teraz Symphony I ale nie wiem czy na fisie bedzie mi sie wyświetlał RDS jak zmienie radio a puste pole nie bardzo mi sie widzi.
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Też myślałem nad Symphony II bo mam teraz Symphony I ale nie wiem czy na fisie bedzie mi sie wyświetlał RDS jak zmienie radio a puste pole nie bardzo mi sie widzi. Adapter z allegro za 107 zł i rządzisz Ja podpiąłem swojego na chwilę to brak podświetlania itp.. ale na adapterze śmiga wszystko.
IDUAL Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Też myślałem nad Symphony II bo mam teraz Symphony I ale nie wiem czy na fisie bedzie mi sie wyświetlał RDS jak zmienie radio a puste pole nie bardzo mi sie widzi. Adapter z allegro za 107 zł i rządzisz Ja podpiąłem swojego na chwilę to brak podświetlania itp.. ale na adapterze śmiga wszystko. No to musze sie rozejżeć za jakimś Symphony II. MAm jeszcze jedno pytanie czy Symphony II czyta MP3 czy tylko CD-R i od czego kupić radio od A4 A6 czy A8 żeby nie było dziór z boków.
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 o mp3 zapomnij, dopiero concertIII ma taką nowość
Reggi Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Też myślałem nad Symphony II bo mam teraz Symphony I ale nie wiem czy na fisie bedzie mi sie wyświetlał RDS jak zmienie radio a puste pole nie bardzo mi sie widzi. Adapter z allegro za 107 zł i rządzisz Ja podpiąłem swojego na chwilę to brak podświetlania itp.. ale na adapterze śmiga wszystko. No to musze sie rozejżeć za jakimś Symphony II. MAm jeszcze jedno pytanie czy Symphony II czyta MP3 czy tylko CD-R i od czego kupić radio od A4 A6 czy A8 żeby nie było dziór z boków. Symphony II ma zmieniarę na 6 cd wbudowaną
Rekomendowane odpowiedzi