audia4s4 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Niedługo bede sie brał za wymiane listwy progowej, chciałbym sie dowiedziec czy trudno tą listwe sie sciąga (chodzi mi o tą szarą).
basen Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 nie ma problemu . Trzeba tylko uwazac aby nie polamac zaczepow.
Mad_MAX Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Wszystko jest na zaczepach , takze nie powinno byc problemow
Doman13 Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 może by ktoś napisał w którą stronę ciągnąć, w dół, czy w górę, na boki, tak łopatologicznie. Mnie też czeka ściągnięcie progu
audia4s4 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Opublikowano 18 Lutego 2008 może by ktoś napisał w którą stronę ciągnąć, w dół, czy w górę, na boki, tak łopatologicznie. Mnie też czeka ściągnięcie progu Ale ty masz B5 a ja B6
petrus Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 przy B5 odkręcasz śrubkę która jest umiejscowiona w drzwiach od wewnątrz (mówię o drzwiach tylnych) i przesuwasz listwę kierunek tył, listwa jest na takich szynach metalowych które rdzewieją,i dla tego zakupiłem w ASO gdzie szyny są już z jakiegoś tworzywa, więc na lata(jeśli o tych listwach mówicie)
audia4s4 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 przy B5 odkręcasz śrubkę która jest umiejscowiona w drzwiach od wewnątrz (mówię o drzwiach tylnych) i przesuwasz listwę kierunek tył, listwa jest na takich szynach metalowych które rdzewieją,i dla tego zakupiłem w ASO gdzie szyny są już z jakiegoś tworzywa, więc na lata(jeśli o tych listwach mówicie) Kurde ludzie wy widzicie temat tego wątku????? :ranting1: Mi chodzi o B6
petrus Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 przy B5 odkręcasz śrubkę która jest umiejscowiona w drzwiach od wewnątrz (mówię o drzwiach tylnych) i przesuwasz listwę kierunek tył, listwa jest na takich szynach metalowych które rdzewieją,i dla tego zakupiłem w ASO gdzie szyny są już z jakiegoś tworzywa, więc na lata(jeśli o tych listwach mówicie) Kurde ludzie wy widzicie temat tego wątku????? :ranting1: Mi chodzi o B6 sorrki, wiem ze chodzi ci o B6, ale chciałem odpowiedzieć koledze doman13 który ma B5,może w B6 jest podobnie? czy nikt nie zdejmował tego w B6? czekajmy dalej...
audia4s4 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Opublikowano 29 Marca 2008 Wczoraj sciągałem i zakładałem nową, bardzo proste, u góry 10 śróbek , i podspodem 10sróbek, klucz imbuls. Gdy odkrecimy wystarczy lekko pociągnąć.
marek27 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 wenątrz drzwi są śruby u dołu. Odkręcasz i ściągasz Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi