Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Jak sciągnac listwe progową?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo bede sie brał za wymiane listwy progowej, chciałbym sie dowiedziec czy trudno tą listwe sie sciąga (chodzi mi o tą szarą).

Opublikowano

może by ktoś napisał w którą stronę ciągnąć, w dół, czy w górę, na boki,

tak łopatologicznie.

Mnie też czeka ściągnięcie progu

Opublikowano

może by ktoś napisał w którą stronę ciągnąć, w dół, czy w górę, na boki,

tak łopatologicznie.

Mnie też czeka ściągnięcie progu

Ale ty masz B5 a ja B6
Opublikowano

przy B5 odkręcasz śrubkę która jest umiejscowiona w drzwiach od wewnątrz (mówię o drzwiach tylnych) i przesuwasz listwę kierunek tył, listwa jest na takich szynach metalowych które rdzewieją,i dla tego zakupiłem w ASO gdzie szyny są już z jakiegoś tworzywa, więc na lata(jeśli o tych listwach mówicie) :hi:

Opublikowano

przy B5 odkręcasz śrubkę która jest umiejscowiona w drzwiach od wewnątrz (mówię o drzwiach tylnych) i przesuwasz listwę kierunek tył, listwa jest na takich szynach metalowych które rdzewieją,i dla tego zakupiłem w ASO gdzie szyny są już z jakiegoś tworzywa, więc na lata(jeśli o tych listwach mówicie) :hi:

Kurde ludzie wy widzicie temat tego wątku????? :ranting1: Mi chodzi o B6
Opublikowano

Kurde ludzie wy widzicie temat tego wątku????? :ranting1: Mi chodzi o B6

sorrki, wiem ze chodzi ci o B6, ale chciałem odpowiedzieć koledze doman13 który ma B5,może w B6 jest podobnie? czy nikt nie zdejmował tego w B6? czekajmy dalej...
Opublikowano

Wczoraj sciągałem i zakładałem nową, bardzo proste, u góry 10 śróbek , i podspodem 10sróbek, klucz imbuls. Gdy odkrecimy wystarczy lekko pociągnąć.