Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Grill audi a4 b5 w moim wykonaniu-proszę o opinie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, dzisiejszego dnia znalazłem troszkę wolnego czasu i postanowiłem coś pomajsterkować przy aucie, spojrzałem do mojej kanciapy co ewentualnie by wykorzystać :naughty: Postanowiłem się zabrać za grill, stwierdziłem, że wydać kilka stówek na grill ori S too nie na kieszeń biednego studenta :tongue4: udało mi się stworzyć coś takiego jak na poniższych zdjęciach ;) Dopowiem że do garażu wjechałem tak jak na ostatnim ;) chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat, jak wam się to podoba i czy w ogóle podoba :wink4: Proszę o komentarze i opinie :>

Zdj_cie0691.jpg

Zdj_cie0692.jpg

Zdj_cie0684.jpg

Zdj_cie0688.jpg

Zdj_cie0562.jpg

Zdj_cie0696.jpg

Zdj_cie0699.jpg

Zdj_cie0695.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to mogłeś nie wyjeżdżać z garażu, me no like :no: tak trochę furą Cygana zalatuje :kox:

Opublikowano
  • Autor

hehe :tongue4: ja lubie kombinować, mam możliwości zrobić dużo rzeczy głównie związane z lakiernictwem, dlatego próbuje samemu coś porobić a jeśli mi i społeczeństwu to się nie spodoba wracamy do punktu wyjścia ;) Powiem tylko że na żywo to lepiej wygląda niż na tym zdjęciu robionym tel w świetle garażowym ;) ale jeśli faktycznie lepiej nie wyjeżdżać to trzeba będzie się tego pozbyć :tongue4:

Opublikowano

Wrzuc jeszcze raz foty :kox:

Opublikowano

Widzicie zdjęcia? Bo ja nie :confused4:

Opublikowano

nic nie widać :disgust:

Opublikowano

Nie idź w tą stronę :stop: wstaw go z powrotem do garażu i zerwij wszystko co masz naklejone na grillu i środkowej kratce zderzaka. Jak już bardzo chcesz pomodzić coś z grillem to ramkę oklej czarnym matem i koniec.

Opublikowano

Sam grill jeszcze jak Cię mogę, ale to na zderzaku do wywalenia :thumbdown:

Opublikowano

.eu jak się patrzy :sick3:

chrom disaster :facepalm:

Opublikowano

wróć lepiej do oryginału :cool1: jeżeli chcesz coś zmienić to pomaluj ramkę grilla w czarny mat.

Opublikowano

nic nie widać :disgust:

Opublikowano

Dla mnie kazda zmiana wygladu zewnetrznego B5 na B7 lub B8 jest bez sensu i sie nie podoba :gwizdanie: Takie moje zdanie :good:

Opublikowano

Wyglada wiejsko :) (chyba ze takie bylo zamierzenie :good: :good: :polew: :polew: ) zdejmij to . wroc do garazu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ze zderzaka zwaliłem na grilu jeszcze jest, zrobię zdjęcia w świetle dziennym i dorzucę, a co do ramki w czarnym macie to nie bardzo bo mam stalowe relingi i lusterka plus obwódki szyb więc brakowało by czegoś z przodu :) Panowie, kombinuje w tym garażu bo co tu robić w deszczowe wieczory :tongue4: akurat te chromy żeby usunąć to dwie minutki i nie ma śladu ale chciałem poznać wasze zdanie bo jak jestem zmieszany czy mi sie podoba czy nie :wink4: wieczorkiem wrzucę fotki całego auta z grilem i może komuś się bardziej spodoba :>

Opublikowano

gril jeszcze spoko ale ten zderzak :facepalm:

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano
  • Autor

Panowie doszły obiecane fotki (str 1), jest światło dzienne z chromem tylko na grilu ;) jeśli nadal jest :thumbdown: too zwalam i wracam do serii :wink4:

Opublikowano

tragedia :no: