Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] Termostat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki bedzie nr termostatu ??

czy tylko aso pozostaje u mnie ?

Opublikowano
  • Autor

ciekawe ile taka operacja w Aso ... :gwizdanie:

Opublikowano

Zadzwoń sobie do ASO i poszukaj sobie na allegro ale tylko ori i porównasz ceny,zadzwoń sobie do vagtecha na łopuszańskiej oni mają ori części i rabaty dla klubowiczów,z pół roku temu kupowałem u nich do B5 i wyszło niecałe 20zł taniej niż ASO.

Opublikowano

kup w aso bd mily moze dadza upust, a wymiana jest prosta scigasz alternator i da sie to juz wyjac potem zakladasz i jest ok ok godzinki czasu

Opublikowano

Kup w ASO mi zrobili cenę niższą niż zamienniki w hurtowniach

Opublikowano

to sprzedali ci za 40 zł :cool1:,sam popieram żeby kupić ori najlepiej poszukać kogoś na forum kto ma zniżki na części w ASO

Opublikowano

hehehe TYlko ASO termostat Elektro-mechaniczny:

Opublikowano
  • Autor

to sprzedali ci za 40 zł :cool1:,sam popieram żeby kupić ori najlepiej poszukać kogoś na forum kto ma zniżki na części w ASO

to kto ma te zniżki :)

??

Opublikowano

to kto ma te zniżki :)

??

Popytaj na forum hyde park o zniżki a dzwoniłeś na łopuszńską do vagtecha jak ci wcześniej pisałem oni też mają rabaty dla forumowiczów.

Opublikowano

06B121111K detal ASO 374,02 myślę, że 15% powinieneś wydusić ze sprzedawcy :cool1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

06B121111K

Czy termostat o tym nr także pasuje do mojego samochodu (B6 Avant 1,9 TDI AVF 2004r)?

Opublikowano

06B121111K - 374,- w aso

moge to sprzedac za 315,- + ewentualna przesylka dpd ok 20 pln[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 16:28_________________________________________________do avf -> 044121113->91,- aso

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niekoniecznie ASO, mam w ofercie BEHR-a to samo co w serwisie różnica jest tylko w braku logo, tylko taniej - do AVF 35PLN, do BFB 220PLN

Opublikowano

Niekoniecznie ASO, mam w ofercie BEHR-a to samo co w serwisie różnica jest tylko w braku logo, tylko taniej - do AVF 35PLN, do BFB 220PLN

racja po co przepłacać

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Byłem w vag techu na łupaszańskiej , to co moge powiedzieć o tej firmie i obsłudze MEGA POZYTYW :good::) na hasło naszego klubu dostałemz miejsca 15 % rabaciku DZIEKOWAĆ PANOWIE ZA POMOC :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odgrzeje trochę temat, a dużo jest roboty z wyciągnięciem tego termostatu? Da radę wyciągnąć go od góry?

Opublikowano

Dużo roboty nie jest, chociaż pewnie zależy dla kogo :grin:. Na pewno nic skomplikowanego.

Da radę wyjąć od góry tylko trzeba wyjąć alternator :naughty: