jacek666b Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam. Padła mi pompa wtryskowa, chcę kupić nową ale zastanawiam się czy AFN sprzed liftu będzie pasował do AFN polift-model B5 oczywiście
Kowi87 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mozesz z powodzeniem szukać z innych aut typu passat sharan, ale w wersji 110km, w 90tce konstrukcja pompy jest mniej wydajna, oczywiscie załozyc sie da bez problemu, jeśli kupisz z sharana/galaxy,alhambra wtyczka zasilajaca będzie do przełozenia bo jest 10pinowa. Mozesz również poszukac pompy 11ki montowanej w silniku AHH(poliftowe 90km), jest najmocniejszą pompą w tych silnikach, lecz trzeba co nieco przerobić wtedy, m.in. kostke zasilania jak by co opis jest na forum
jacek666b Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Właśnie zamówiłem od PAUEL pompkę z AFN-a także wszystko już wiem. Dzięki za pomoc!
pawelwor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (...)Mozesz również poszukac pompy 11ki montowanej w silniku AHH(poliftowe 90km), jest najmocniejszą pompą w tych silnikach, lecz trzeba co nieco przerobić wtedy, m.in. kostke zasilania jak by co opis jest na forum Nie zawsze, ja trafiłem na pompę 11 z dwoma wtykami, wszystko w ori
Kowi87 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (...)Mozesz również poszukac pompy 11ki montowanej w silniku AHH(poliftowe 90km), jest najmocniejszą pompą w tych silnikach, lecz trzeba co nieco przerobić wtedy, m.in. kostke zasilania jak by co opis jest na forum Nie zawsze, ja trafiłem na pompę 11 z dwoma wtykami, wszystko w ori może juz przerobiona, w AHH na 100% była tylko jedna kostka ale mniejsza oto
pawelwor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 uj go wie wyryty numer się zgadzał, jedynie koło zębate tylko na 3 śruby, ważne że działa jak trzeba
Rekomendowane odpowiedzi