Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Wydaje mi sie ze z połyskiem będzie lepiej, tak mają ori wersje np A3 albo A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hmm wolę tak http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=212288&highlight=avant+wheel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 zgadzam się z Andrzejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A jakie masz listwy w środku?? jak masz alu to moge sie z tobą zamienić bo ja mam te szare jak ciemny to ciemny wszędzie Mnie ogólnie z połyskiem bardziej się podoba ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A jakie masz listwy w środku?? jak masz alu to moge sie z tobą zamienić bo ja mam te szare jak ciemny to ciemny wszędzie Mnie ogólnie z połyskiem bardziej się podoba ale to tylko moje zdanie Teraz mam s line szczotkowane alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No to mozemy iść na wymianke będziesz miał wtedy schwarz pakiet nawet w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 I będzie ciemno zresztą mam jasny srodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No nie mów ze będziesz wymieniał? przeciez to najładniejsze wykończenie jakie audi wypuściło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Zmianie ulegnie kiera i fotele ale kolor zostaje, będzie ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Chyba ze tak a co wkładasz skóry czy moze coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Sportowe ale cięzko cos znalesc w moim kolorze swing. Skóra raczej nie (nie mma grzania stołków) może pól to tak . A co recaro już wiem jaki koszt i głowa boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja tez nie mam grzanych w A6 looknij na fotki w dziale inne audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Sportowe ale cięzko cos znalesc w moim kolorze swing. Skóra raczej nie (nie mma grzania stołków) może pól to tak . A co recaro już wiem jaki koszt i głowa boli. Dokladnie, nie szukaj bialego recaro, bo to kosmiczny koszt . Ja bym nawet pomyslal nad czarna skora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loozzz Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak dla mnie za bardzo "przymakszone" Ten samochód ma klasę sam w Sobie a Ty zrobiłeś z Niego jarmark. Szkoda, bo czarny avant wygląda super. Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale tutaj trochę przesadziłeś... Miłej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak dla mnie za bardzo "przymakszone" Ten samochód ma klasę sam w Sobie a Ty zrobiłeś z Niego jarmark. Szkoda, bo czarny avant wygląda super. Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale tutaj trochę przesadziłeś... Miłej jazdy wpadnij tutaj za miesiąc to pogadamy - jest zmiana koncepcji autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak dla mnie za bardzo "przymakszone" Ten samochód ma klasę sam w Sobie a Ty zrobiłeś z Niego jarmark. Szkoda, bo czarny avant wygląda super. Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale tutaj trochę przesadziłeś... Miłej jazdy [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 12:29_________________________________________________ Sportowe ale cięzko cos znalesc w moim kolorze swing. Skóra raczej nie (nie mma grzania stołków) może pól to tak . A co recaro już wiem jaki koszt i głowa boli. Dokladnie' date=' nie szukaj bialego recaro, bo to kosmiczny koszt . Ja bym nawet pomyslal nad czarna skora... [/quote'] Kurcze ale ja mam jasny srodek Flyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak dla mnie za bardzo "przymakszone" Ten samochód ma klasę sam w Sobie a Ty zrobiłeś z Niego jarmark. Szkoda, bo czarny avant wygląda super. Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale tutaj trochę przesadziłeś... Miłej jazdy co z Tobą stary przecież ta fura to miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kurcze ale ja mam jasny srodek Flyer Wiem' date=' ale skoro ladujesz czarna kiere... to i czarne fotele moga podpasowac... Z drugiej strony - auto robisz w bardzo "agresywnym" stylu w tym momencie, a jasne wnetrze jest raczej symbolem elegancji/luksusu. Moim zdaniem [i']troche[/i] to nie idzie w parze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kurcze ale ja mam jasny srodek Flyer Wiem' date=' ale skoro ladujesz czarna kiere... to i czarne fotele moga podpasowac... Z drugiej strony - auto robisz w bardzo "agresywnym" stylu w tym momencie, a jasne wnetrze jest raczej symbolem elegancji/luksusu. Moim zdaniem [i']troche[/i] to nie idzie w parze Kiera idzie od B7 kolor ten sam co moja tylko multi i skóra . A nie chcę karawanu robić. Zewnątrz będzie czarny a w środku jasny i tak szyby będą ciemne wszystkie. [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 12:37_________________________________________________A co do foteli to myślałem o tych http://moto.allegro.pl/item553490538_audi_a4_8eo_kombi_s_line_kubelki_skora_alcantara.html ale zastanawiam się jak to będzie wyglądać. Może ktoś mi zrobi VT środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Fotele grubo powyzej 200 tys - bo boczek kierowcy jest nieco wytarty, ale cena dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi