Gość mmcv Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak dla mnie za bardzo "przymakszone" Ten samochód ma klasę sam w Sobie a Ty zrobiłeś z Niego jarmark. Szkoda, bo czarny avant wygląda super. Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale tutaj trochę przesadziłeś... Miłej jazdy Wybacz Mlody ale musze sie troche zgodzic z tym Panem... Troche taki jest jarmark - sledze temat od dluzszego czasu. Pozatym zdazylem zauwazyc ze wszelka krytyka tego co robisz jest odrazu wysmiewana przez Ciebie - a jak ja zobaczylem te brewki na poczatku to pomyslalem sobie ... co za wies ... :gwizdanie: :gwizdanie: - chyba ze z takimi kupiles... Tak wogole to idziesz w dobrym kierunku i taki schwarz pakiet jest za***isty ... szkoda ze nie mam czarnulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak dla mnie za bardzo "przymakszone" Ten samochód ma klasę sam w Sobie a Ty zrobiłeś z Niego jarmark. Szkoda, bo czarny avant wygląda super. Rzeczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale tutaj trochę przesadziłeś... Miłej jazdy Wybacz Mlody ale musze sie troche zgodzic z tym Panem... Troche taki jest jarmark - sledze temat od dluzszego czasu. Pozatym zdazylem zauwazyc ze wszelka krytyka tego co robisz jest odrazu wysmiewana przez Ciebie - a jak ja zobaczylem te brewki na poczatku to pomyslalem sobie ... co za wies ... :gwizdanie: :gwizdanie: - chyba ze z takimi kupiles... Tak wogole to idziesz w dobrym kierunku i taki schwarz pakiet jest za***isty ... szkoda ze nie mam czarnulki Ale jaki jarmak co ? Wszystko jest czarne nawet zaciski zastanawiam się czy listwę tył zrobić na czarno i tyle. Kiedyś był Rieger, - był sline, - jest S4 będzie S4 schwarz i tyle w tym temacie a jeśli ktoś jest na forum parę dni wchodzi i piszę mi takie teksty to wybacz wątpię czy śledził temat tak jak Ty Aha i płakać z powodu krytyki nie będę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 >Młody< listwa czarna mozna kupic ori w ASO.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 >Młody< listwa czarna mozna kupic ori w ASO.. O widzisz masz numery części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 8E9 807 443 C 5PV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 takie coś można by poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Widzę zę na wiosnę szykuje się niezły wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Czarny grill juz jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Czarny grill juz jest :gwizdanie: rewelka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 >Młody< mowilem ze bedzie robic robote.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 >Młody< mowilem ze bedzie robic robote.. Fakt zrobię lepsze fotki ja wyjadę z garażu, ale na razie tyle śniegu ze mi się podjazdu nie chce odśnieżyć i autko czyste i suche :>[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 11:19_________________________________________________ Czarny grill juz jest :gwizdanie: rewelka ... kozak Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A moim zdaniem slabo... Jak czarny to czarny, a nie czarny [ramka] + grafit [kratka] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jak czarny to czarny, a nie czarny [ramka] + grafit [kratka] no cos w tym jest co piszesz ale myśle ze i tak jest ciekawe jak wygląda z dalszej odleglosci cały przód :gwizdanie: Mlody pstryknij fotke lepszej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A moim zdaniem slabo... Jak czarny to czarny, a nie czarny [ramka] + grafit [kratka] Grafit będą felgi juz raz mówiłem karawanu nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no ladnie mlody czekam na twoj project black w calej okazalosci :cool1:jak narazie idziesz pod dobrej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A moim zdaniem slabo... Jak czarny to czarny, a nie czarny [ramka] + grafit [kratka] Zobacz sobie jak to wygląda http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=212288&highlight=avant+wheel jak dla mnie dobrze Ty możesz sobie robić czarne masz jasne auto a ja całego czarnego nie robię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wyglada OK, lepiej niz na poprzedniej fotce, ale i tak uwazam, ze jak ciorny to ciorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Młody teraz wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mi sie podoba bo przynajmniej te kratki jakos wyrozniaja grill.. Ale mysle, ze na zywca wyglada jeszcze lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi