Młody Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Musiałem kupić paliwo i wszystko w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Fele ladnie sie prezentuja w graficie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Fele ladnie sie prezentuja w graficie... dokładnie felunek czekamy teraz jak będą na audicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Fele ladnie sie prezentuja w graficie... dokładnie felunek czekamy teraz jak będą na audicy Przecież są na aucie :gwizdanie: Fotki robione szybko a auto brudne jedynie felgi były czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pieknie PS znowu rózowy masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kiera mutli już jest Dzięki kobra7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 :oklaski: :oklaski: Już chyba wszystko wyrezałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 :oklaski: :oklaski: Już chyba wszystko wyrezałeś Jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 A gałke tez masz pod kolor [swing], czy taka szarawo-czarna? No i co z fotelami? btw, ale masz kolorowo na blacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Młody te koła brak mi słów pełny kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zombi Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 auto piękne, ale wnętrze masz mixa, włącznik świateł, dźwignia zmiany biegów, rns-e i klima, tempomat czarne, reszta siwa, trzeba było kiere też dać czarną byłoby dobrze, a tak trochę śmiesznie, ale auto naprawdę ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 auto piękne, ale wnętrze masz mixa, włącznik świateł, dźwignia zmiany biegów, rns-e i klima, tempomat czarne, reszta siwa, trzeba było kiere też dać czarną byłoby dobrze, a tak trochę śmiesznie, ale auto naprawdę ładne Tylko że RNS-e panel kilimy i włącznik świateł zawsze są czarnego koloru jedynie gałka została zmieniona na czarną reszta już był taka więc ten miks zrobiło audi Zrobiłem nowe fotki auto już na letnich śmiga a co :kox: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 środek jest super już ale felgi to po prostu miazga... jeszcze tylko czarne relingi do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Młody - nie ma bata :> musisz teraz nią smigac do końca dni jej albo Twoich, hehe. Inwestycje imponujące. Ja bym lalke nieco rozjasnił, ale każdy ma swoje gusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Młody - nie ma bata :> musisz teraz nią smigac do końca dni jej albo Twoich, hehe. Inwestycje imponujące. Ja bym lalke nieco rozjasnił, ale każdy ma swoje gusta. Taaa do przyszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 auto piękne, ale wnętrze masz mixa, włącznik świateł, dźwignia zmiany biegów, rns-e i klima, tempomat czarne, reszta siwa, trzeba było kiere też dać czarną byłoby dobrze, a tak trochę śmiesznie, ale auto naprawdę ładne kurde stary czy ty widzisz co ty napisąłes :polew: włącznik jest zawsze czarny rns tez jest zawsze czarny klima tez jest zawsze czarna tempomat tez jest zawsze czarny a reszta siwa jest w takim układzie kolorystycznym chyba ze masz inaczej to ja chetnie zobacze :polew: Młody super kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 auto piękne, ale wnętrze masz mixa, włącznik świateł, dźwignia zmiany biegów, rns-e i klima, tempomat czarne, reszta siwa, trzeba było kiere też dać czarną byłoby dobrze, a tak trochę śmiesznie, ale auto naprawdę ładne kurde stary czy ty widzisz co ty napisąłes :polew: włącznik jest zawsze czarny rns tez jest zawsze czarny klima tez jest zawsze czarna tempomat tez jest zawsze czarny a reszta siwa jest w takim układzi ekolorystycznym chyba ze masz inaczej to ja chetnie zobacze :polew: Młody super kiera Spoko dzięki taka jak Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz kiere chyba mi sprzatnąles z allegro kosztowała 799 zł ja sie zastanwiałem zastanawiałem i mi podkupiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz kiere chyba mi sprzatnąles z allegro kosztowała 799 zł ja sie zastanwiałem zastanawiałem i mi podkupiłes Ja zapłaciłem za nią 750 zł z przesyłką ale fakt była wystawiona za 799 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi