slepy Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Widziałem dzisiaj na żywo, jest , w chooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garmin Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Czemu pozbyłeś się grafitowych RS6? Znudził się kolorek czy mocno wyeksploatowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Młody zaczął ideal Schwarc zmieniać-dobrze że RS-y wróciły Andrzej możesz mi podesłać foto przodu auta-zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Czemu pozbyłeś się grafitowych RS6? Znudził się kolorek czy mocno wyeksploatowane To były 18 to raz , a dwa grafit na ciemnym samochodzie ginie i wyglądały jak 17"[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:43_________________________________________________ Młody zaczął ideal Schwarc zmieniać-dobrze że RS-y wróciły Andrzej możesz mi podesłać foto przodu auta-zderzaka Ale masz fotki chyba że chcesz sam zderzak z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 nie otwierają mi się w pracy Czemu pozbyłeś się grafitowych RS6? Znudził się kolorek czy mocno wyeksploatowane To były 18 to raz , a dwa grafit na ciemnym samochodzie ginie i wyglądały jak 17"[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 09:43_________________________________________________ Młody zaczął ideal Schwarc zmieniać-dobrze że RS-y wróciły Andrzej możesz mi podesłać foto przodu auta-zderzaka Ale masz fotki chyba że chcesz sam zderzak z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ostatecznie samochód sprzedaję. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170804.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 kiepskie masz zdjęcia jak do ogłoszenia zmień je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 kiepskie masz zdjęcia jak do ogłoszenia zmień je dobrze prawi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 zdjecia jak zdjecia, ale kiepsko widze to kolejne podejscie do sprzedazy bez kompletnego czarnego wnetrza. ta kierownica + deska slabo wygladaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jak chcesz sprzedac to nie inwestuj, przynajmniej za duzo a zdjecia musza byc lepsze bo to przeciez jest reklama ps. najlepiej zapodaj wieksze zdjecia w tekscie aukcji powodzenia :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jak chcesz sprzedac to nie inwestuj, przynajmniej za duzo teraz mu to mówisz :gwizdanie:, na żywo robi mega robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 to jest nawiazanie do wypowiedzi Flya " ta kierownica + deska slabo wygladaja " rozumiesz :> wiem ze pewnie lepiej wyglada realnie bo tak prawie zawsze jest zdjecia to tylko zdjecia - pisalem wiele razy a tak przy okazji to co bedzie nastepne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekrasz Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ludzie marudza, cena musi byc niska zdjemij fele, rns-em, listwy s4, moze i bi-xenon i wystaw za 35-36k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dawaj te graty na forum zaraz pójdą.. - sam coś wezmę Choćby dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja tam swojego bez marudzenia sprzedałem właściciel zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja tam swojego bez marudzenia sprzedałem właściciel zadowolony sprzedający chyba też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 pewnie ze tak PS ale ta wgniotka !!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie mam ochoty go rozbierać ani dokładać . Kolejne to na 90% A6 C6 avant a w 80% B8 avant ponieważ B7 nie robi na mnie wrażenia no chyba że RS4 ale to już inny poziom . Problemem może nie jest kupno takiego samochodu ale jego utrzymanie [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 10:40_________________________________________________ zdjecia jak zdjecia, ale kiepsko widze to kolejne podejscie do sprzedazy bez kompletnego czarnego wnetrza. ta kierownica + deska slabo wygladaja... A co deski to już jestem wstanie opuścić z ceny na tą deskę i kierę od TT [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 10:43_________________________________________________ kiepskie masz zdjęcia jak do ogłoszenia zmień je Tu masz rację Robert jak nie sprzeda przy tym ogłoszeniu to następne musi być z lepszymi fotkami tylko teraz jest na 16" zimowych i one są małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 no no Avant C6 :kox: :kox: będziemy mieli co rezać bo chłopaki z A6 klub mało ogarniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 no no Avant C6 :kox: :kox: będziemy mieli co rezać bo chłopaki z A6 klub mało ogarniają To fakt już patrzyłem co można w niej zmienić i znowu z 20.000 będę w plecy przy sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi