luck109 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 W końcu po długich miesiącach poszukiwań oraz pójściu na kompromis, na podjeździe stanęło nowe wozidełko Miało być 2.0TFSi quattro z Fullem No ale ciężko było znaleźć takie wyposażenie + benzyna. Rachunek ekonomiczny również przemawiał na stronę Trafiła się ona... po dogłębnym przebadaniu samochodu + szybkich kalkulacjach wyszło, że kupię tak wyposażoną. Resztę dołożę sam - będzie radocha ze zrobienia samochodu pod siebie Przejdźmy do rzeczy. Produkcja: 10/2007 Wyposażenie: E4J = "S-line" Obniżone zawieszenie -20mm Czujniki parkowania z tył Aluminiowe listwy wewnątrz Pakiet Comfort - elektryka przód, mechaniczno-mięśniowy tył, oświetlenie przestrzeni nóg itp. Bi-xenon + DRL (bez AUTO) Servotronic Skórzana trójramienna-wielofunkcyjna kierownica + skórzany drążek Pełen FIS RNS-E z PL + Bluetooth Sterowanie głosowe Sportowe fotele przednie - elektryczna regulacja lędźwi + podgrzewane Climatronic - dwustrefowy Tempomat Chłodzony schowek - lodówka? Rolety w tylnich oknach Felgi alu ori 16'' + 205/55R16 Elektryczne lusterka - ale czy podgrzewane? 8x Airbag No to chyba tyle jak o czymś zapomniałem... to dopiszę/poprawię W planach: Pełen pakiet zewnętrzny s-line Felgi ori 18'' RS lub Rotor + dystans 10mm Grill od RS + czarne logo Tylne światła LED Pozbycie się oznaczeń z tylnej klapy Fotele sportowe skóra+alcantara lub pełna skóra Pozbycie się uchwytu pod telefon Interfejs iPod i/lub zmieniarka Czujnik zmierzchu + lusterko fotochromatyczne Kamera cofania Elektryczne tylne szyby Podwójny wydech od 3.0TDI Czas na fotki:
srb38vx Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 :hi: Graty fury i plany ambite powodzonka
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Sluszny kolor ...i dobra baza do Modow
jedrekx Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ładna sztuka, gratuluję widzę, że felgi z B8 nawet ładnie wyglądają powodzenia w modach
luck109 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Chociaż to nie jest felga na której wyjechał z fabryki Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - będzie felga pod zimówki Oryginalnie było: CL6 = Alloy wheels 7.5J x 17 Ktoś ma pojęcie jak może wyglądać ta felga? To znaczy, że była jakaś 17"? Czy jakaś konkretna?
Ponior Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ładniutki, dokładaj aluminiowe dodatki z s-lina do środka, będzie żywiej. Dalej jak plany zrealizujesz to będzie kozak ps. ładniutkie rolety w tyle i nieszczęsne korbki do szyby, naszczęście można to zmienić
jmr Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 gites gites :> gratuluje przebieg na zdjęciu coś koło 156tkm, potwierdzony?
luck109 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 zapewne były to takie koła: Więc nic specjalnego, obecne ładniejsze - przynajmniej dla mnie Ładniutki, dokładaj aluminiowe dodatki z s-lina do środka, będzie żywiej. Dalej jak plany zrealizujesz to będzie kozak ps. ładniutkie rolety w tyle i nieszczęsne korbki do szyby, naszczęście można to zmienić Mam zamiar dołożyć aluminium, bo trochę bije po oczach brak tych kilku dodatków Roletka na żywo prezentuje się świetnie No a nieszczęsne korby planuje zmienić gites gites :> gratuluje przebieg na zdjęciu coś koło 156tkm, potwierdzony? Jak najbardziej potwierdzony Okazało się, że seryjnie ma Bluetooth Zapomniałem, żeby wyszukać od razu po przekręceniu kluczyka Jedna rzecz do zrobienia mniej
siemian Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 luck109 nie moge coś do Ciebie napisać PW z odpowiedzią na Twoje PW... (jednym słowem TAK ) Podeślij mi swojego maila jesli możesz
antonio Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 wersja taka jak moja - czyli s-line sport pakiet zapewne były to takie koła: felasie pewnie były takie
MARCIN607 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Piękne auto- zapraszamy na zloty- ostrowieckie lub kieleckie.
czarny Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 jak ja przyszedłem do klubu mało było BPW a teraz coraz więcej;p :gwizdanie: świetne wyposażenie masz:)) gratulacje
luck109 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 wersja taka jak moja - czyli s-line sport pakiet zapewne były to takie koła: felasie pewnie były takie Jednak wolę swoją ;p Piękne auto- zapraszamy na zloty- ostrowieckie lub kieleckie. Dzięki Oczywiście w miarę możliwości skorzystam jak ja przyszedłem do klubu mało było BPW a teraz coraz więcej;p :gwizdanie: świetne wyposażenie masz:)) gratulacje Dzięki
czarny Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 a taka rade poczytaj sobie troszke o filtrze dpf i wadliwym napędzie pompy oleju warto na to zwrócic uwage, no i to chyba tylko te problemy nękają ten model;}
luck109 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 a taka rade poczytaj sobie troszke o filtrze dpf i wadliwym napędzie pompy oleju warto na to zwrócic uwage, no i to chyba tylko te problemy nękają ten model;} Wiem, poczytałem troszkę na ten temat Już poczyniłem kroki w tym kierunku. No a przygodę z DPFem już miałe Mam problem z zacinającym się uchwytem pod napoje - może ktoś podać jakiś link do rozwiązania tego problemu, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć
czarny Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 taz tak mialem nawet po wyciegnieciu przesmarowaniu silikonem nic nie dalo dlatego jak sie zatniie to stukne kilka razy z boku i gra
luck109 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 taz tak mialem nawet po wyciegnieciu przesmarowaniu silikonem nic nie dalo dlatego jak sie zatniie to stukne kilka razy z boku i gra Właśnie zauważyłem, że trzeba go mocniej pierdzielnąć, żeby się otworzył
czarny Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 ale szczeze najpier wymyłem w wodzie fajnie póxniej silikonu nawaliłem i nic, powiem ci że nawet nie widziałem gdzie się to może blokować ale mnie to nie przeszkadza:)
Rekomendowane odpowiedzi