Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SWAP wydechu seryjnego 2.0 TDI na podwojny z 3.0TDI oraz wymiana dyfuzora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, jest taki sam

Opublikowano
tak, jest taki sam

Ok dzięki :hi:

Opublikowano

A takie ładne ori nakładki na wydech do normalnego diesla (dwie rurki z lewej), to jaki mają numer? Nakłada się je na te obecne, czy zamienia?

Opublikowano

To zdradź mi łaskawie, w którym, miejscu jest to napisane, bo ja tego tam nie widzę.

Opublikowano

chodzi Ci o takie na rury(wydech)? źle odczytałem, wybacz :wink: 8K0 253 825D miałem u siebie :decayed:

Opublikowano

Dokładnie takie, dzięki za numerek. :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a nie ma ktos dojscia do tanszych wydechow? chodzi mi po podwujny(tzn: 4rury koncowe)?? bo ceny na allegro az starsza... i kwestia dyfuzor z plastrem czy listwa chyba chrom??

---------- Post dopisany 24-01-2013 at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany 15-01-2013 at 17:09 ----------

mam pytanko czy ten dyfuzor podejdzie do mojego zderzaka jak moge to sprawdzic??AUDI DYFUZOR A4 S4 S-LINE 8K0 zderzak (2965991721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

No niestety ceny wydechów nie są wcale małe...a jeśli chodzi o dyfuzor, który wkleiłeś linka to podejdzie tylko pod zderzak z S-line pod zwykły nie.

Opublikowano
...a jeśli chodzi o dyfuzor, który wkleiłeś linka to podejdzie tylko pod zderzak z S-line pod zwykły nie.

ok to jak teraz spr czy mam zderzak s-line czy nie?? jesli nie s-line to jaki dyfuzor na 4koncówki?

\

Opublikowano

masz taki dyfuzor (z plastrem miodu) czy gładki?

wydech20.jpg

a najlepiej jakbyś pokazał fotkę :wink:

Opublikowano

gładki....

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

to jaki dyfuzor podejdze do mojego na 4 koncowki??bo taki juz zakupielm tłumik;/

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

??

Opublikowano

Daj zdjęcie Twojego auta z tyłu to Ci odpowiemy:wink:

Opublikowano

jak masz gładki to.. czeka Cię najprawdopodobniej wymiana zderzaka :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jest do kupienia prawie ORI dokładka pod zwykły zderzak ale cena to cos koło 300 Euro :kwasny:

2v29rps.jpg

Jesli chodzi podwojny wydech (cztery koncowki ) to pasuje ten z S4 załozyć :wink: ale musisz zmienić zderzak

B8_A4_quad_low_800.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wklejam firme tą co robi dokładke do zwykłego zderzaka przerobioną na S LINE :wink:

Myślę ,ze mozna to wyrezać taniej tylko trzeba znależc bardzo dobrego plastikarza co to pospawa :zdjecie:

:arrow2:Finest Car Art

Opublikowano

no to ja czegos nie rozumie po co sprzedaja tlumiki na 4koncówki pisza ze do silnika 2.0TDI 105KW jak w rzeczywistosci nie podejdzie bo nie ma takiego zderzaka?? pewni jestescie jak mam teraz gladki dyfuzor to nie podejrze ten od s-ki?

Opublikowano
  • Autor

Pewnie sprzedawca nie wie o tym :wink:

Kolega z FORUM ma zwykły podwójny ale nie wiem czy sie zmieszczą cztery rurki

wydechdavid.jpg

Dyfuzor od S4 tez nie podejdzie do zwykłego zderzaka .

Opublikowano

to jest jkaies inne rozwiazanie?? nie chce wymienic zderzaka wtedy dochodzi malowanie itp;/ Okazja! Oryg Audi Dyfuzor zderzak A4 B8 S4 S-line (2930334955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a cos takiego?? wycinac w swoim dyfuzorze??