pet3r Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 RS6 mniej pali i większe pali mniej? przeciez mam mniejsza mase a moc ta sama, prawda? PS ile pali Twoja S4 przy spokojnym turlaniu sie po miescie??
sline Opublikowano 14 Października 2006 Autor Opublikowano 14 Października 2006 mała siostra nie ma problemów z kręgosłupem przy ok.4,5 sek do 100 Z nią jazda spokojna :razz: Hmm... Co ja mogę... Tata tu rządzi, długo w pracy, ja w szkole i na treningu do 16:30. Dzisiaj wrócili z mamą i siostrą od ciotki i już nie chce mi sie nigdzie jeździć
pawcio Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 jestem pod wrazeniem...........pieeekna bryka.......gratuluje!!
Lukas Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 jak ogladam te zdjecia to przypomina mi sie jak w "45" bylem wozony taka rakieta tego sie nie da zapomniec :roll: no nie spanky
spanky Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 jak ogladam te zdjecia to przypomina mi sie jak w "45" bylem wozony taka rakieta tego sie nie da zapomniec :roll: no nie spanky nie da sie .... :twisted:
ciku Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Hmmm.... piekna Audzinka tzn...fajny silniczek i osiagi. Z wygladu sie niczym szczegolnym nie wyroznia ...ale wlasnie o to chodzi :twisted: Tak jak koledzy pisali wyzej... stajesz na swiatlach, obok jakis Mega Tuner - caly swiecacy, z zaslonami na bocznych i tylniej szybie, swiecace kapturki na wentylach :razz: i .... zielone swiatelko, Mega Tuner gaz w podloge i chwile pozniej szczena na ziemi - zdziwienie :shock: ... ty muskasz gaz i po 3 sekundach gosc znika we wstecznym
jupo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 pali mniej? przeciez mam mniejsza mase a moc ta sama, prawda? PS ile pali Twoja S4 przy spokojnym turlaniu sie po miescie?? Dlatego że nadrabia pojemnością.W S4 przy butowaniu po mieście weźmie 25L/100km, w RS4 ponad 30L/100km.Moj kumpel ma S8 4.2L V8 i pali mu mniej niz moja!Ale spokojnie jeżdżąc po mieście można uzyskać 15L.Natomiast jak byłem w Czechach (3 osoby + bagaż) spaliła mi średnio na trasie (duzo autostrad) 12,5L a w druga strone nawet 9,5L i to przy średniej 120-140km/h.
pet3r Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 pali mniej? przeciez mam mniejsza mase a moc ta sama, prawda? PS ile pali Twoja S4 przy spokojnym turlaniu sie po miescie?? Dlatego że nadrabia pojemnością.W S4 przy butowaniu po mieście weźmie 25L/100km, w RS4 ponad 30L/100km.Moj kumpel ma S8 4.2L V8 i pali mu mniej niz moja!Ale spokojnie jeżdżąc po mieście można uzyskać 15L.Natomiast jak byłem w Czechach (3 osoby + bagaż) spaliła mi średnio na trasie (duzo autostrad) 12,5L a w druga strone nawet 9,5L i to przy średniej 120-140km/h. az nie moge uwierzyc. moja 2.6Q miala ponad 100KM mniej a palila przy spokojnej jezdzie tylko 3-4 litry mniej!! na trasie spalanie mojej 2.6 wygladalo jeszcze bardziej tragicznie - 8l/100 przy predkosciach 80-100 km/h (do 130 przy wyprzedzaniu). a ile pali ta kumpla 4.2 przy spokojnej jezdzie w miescie?
jupo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 az nie moge uwierzyc. moja 2.6Q miala ponad 100KM mniej a palila przy spokojnej jezdzie tylko 3-4 litry mniej!! na trasie spalanie mojej 2.6 wygladalo jeszcze bardziej tragicznie - 8l/100 przy predkosciach 80-100 km/h (do 130 przy wyprzedzaniu). a ile pali ta kumpla 4.2 przy spokojnej jezdzie w miescie? Robotę robi tutaj elastycznośc motoru tzw.b.wysoki moment obrotowy i dlatego przy spokojnej jeżdzie wystarczy tylko muskac pedał i turbiny tak nie ładują (zblizony jest wtedy do wolnossacego V6).U Kumpla z tego co pamietam to miał na komputerze pokladowych srednie spalanie 13,5L! w cyklu mieszanym!Mi w mieszanym tzw. trasa spokojnie i miasto but ok. 18L.Nie wiem ile dokladnie mu pali po samym miescie i jak jezdzi.
sline Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 Mi w mieście pali 18.5 a na trasie 12-13 (dane z komputera pokładowego i sam nie wiem na ile mu wierzyć)
Gość MorgothDBMA Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 Hmmm.... piekna Audzinka tzn...fajny silniczek i osiagi. Z wygladu sie niczym szczegolnym nie wyroznia ...ale wlasnie o to chodzi Tak jak koledzy pisali wyzej... stajesz na swiatlach, obok jakis Mega Tuner - caly swiecacy, z zaslonami na bocznych i tylniej szybie, swiecace kapturki na wentylach i .... zielone swiatelko, Mega Tuner gaz w podloge i chwile pozniej szczena na ziemi - zdziwienie ... ty muskasz gaz i po 3 sekundach gosc znika we wstecznym To właśnie mi się podoba, tuner swoim wypasionym punto się nagrzewa i przegazowuje, a Ty leciutko swoim rodzinnym kombi go połykasz, a tjuner szczena w dół
pet3r Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 Hmmm.... piekna Audzinka tzn...fajny silniczek i osiagi. Z wygladu sie niczym szczegolnym nie wyroznia ...ale wlasnie o to chodzi Tak jak koledzy pisali wyzej... stajesz na swiatlach, obok jakis Mega Tuner - caly swiecacy, z zaslonami na bocznych i tylniej szybie, swiecace kapturki na wentylach i .... zielone swiatelko, Mega Tuner gaz w podloge i chwile pozniej szczena na ziemi - zdziwienie ... ty muskasz gaz i po 3 sekundach gosc znika we wstecznym To właśnie mi się podoba, tuner swoim wypasionym punto się nagrzewa i przegazowuje, a Ty leciutko swoim rodzinnym kombi go połykasz, a tjuner szczena w dół z takimi samochodami nawet nie ma sensu sie scigac. efekt jest, gdy prosiaka objezdza kombi a dziecko siedzace w foteliku z tylu wesolo macha raczka do wyprzedzanego
Gość rob Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 słuchałem przez słuchawki, też jest oki
wiki Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 normalnie nie zasne to jest moje rodzinne autko idealne już mam nowy cel w życiu RS6 :twisted:
Cygann Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 .......RODZINA V8 róznica koników... ale klimat Ten Sam!!!!!!! POZYTYWNIE POZAZDROSZCZONE!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: POZDROWIENIA!!!!!!!
snowboarder Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Super auto! Kurcze, naprawde fajne. Jak zawieszenie, bardzo twarde? Ja sie napalilem na nowy S6 Avant, ale sie okazalo, ze w US nie bedzie :-( Tylko sedan. Wtedy moze mialbym z toba szanse, bo to nowy V10. A poki co to tylko grzecznie pomacham i przepuszcze :-)
sline Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Opublikowano 16 Listopada 2006 Zawieszenie takie średnio-twarde ale bardziej miękkie niż w mojej poprzedniej A4. V10 V10 V10 ale troche koników mniej :razz: Ja sie napalilem na nowy S6 Avant, ale sie okazalo, ze w US nie bedzie Można sprowadzić
Rekomendowane odpowiedzi