Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy można wymienić same sprężyny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mniejsza ztym co to było :wink4: chodzi mi jakie będą lepiej pasowały :)?? i oczywiście zawias -30:) a nie chciałem zakładać bezsensu nowego tematu :przebiegly:

Opublikowano

Poproś o VT i będziesz wiedział, które Ci bardziej pasują.

Jak dla mnie wzór number one. :good:

Opublikowano

SDC16544.JPG

Oczywiście 17:):)

miałem takie w zeszłym sezonie więc w moim temacie możesz sobie zobaczyć jak wyglądają na aucie i również miałem zawieche -30

Opublikowano

No powiem że ładnie sie prezentują:) ale rzuciła mi sie w oczy ta biała audiczka:):) z białymi dokładkami super wygląda :shocked: :shocked: :shocked: chyba pomysle o czymś takim u mnie :):) A jeszcze się zapytam :) jaka najlepsza szerokość felgi na przód i tył ??? no i ET ??bo jak któryś parametr będzie zły to boje sie że mi z tyłu pod wahacz nie wejdzie :/

Opublikowano

jesli wymienisz o sprezyny o 2cm nizsze to ebdzie spoko :) powyzej moze juz byc nie ciekawie :hi:

Opublikowano

a jeżeli chodzi o zawieszenie -2 cm to ja mam takie pytanie. Moglibyście podać jakąś aukcję na allegro ze sprężynami obniżającymi o te 2 cm, czyli ori 1BE. ale ciężko znaleźć. Chcę obniżyć równo auto a nie żeby przód stał wyżej od tyłu albo odwrotnie. mam felgi 16 i ori zawieszenie.

Opublikowano

Myślałem o zawieszeniu Einbach pro kit -30 czyli na17'' felgach i z tego co piszecie to w quattro moze być lipa na niskim zawieszeniu i tych kołach???;/

Opublikowano

Myślałem o zawieszeniu Einbach pro kit -30 czyli na17'' felgach i z tego co piszecie to w quattro moze być lipa na niskim zawieszeniu i tych kołach???;/

pod jakim wzgledem piszesz że moze być lipa?

Opublikowano

gdzieś takie głupoty wyczytał :cool1:

Opublikowano

jeśli wymienisz o sprężyny o 2cm niższe to będzie spoko :) powyżej moze juz być nie ciekawie :hi:

2cm będzie spoko, a ja bym chciał obniży 3cm:)

Chłopaki sorki że tak tu mecze was ale chciałem sie dokładnie dowiedzieć wszystkiego żeby jakiejś gafy nie popełnić że kupie 17'' koła a potem będę musiał ich sprzedać bo nie będą pasowały :/

Opublikowano

A dlaczego mogą nie pasować??

Rozwiazanie jest proste:

- kupujesz sprezyny max -30 do seryjnych amorów, o ile obecnie sa w dobrym stanie

- kupujesz felgi 17ki o parametrach 7-8J i ET-35-45 i rozstawie 5x112, wszystko bedzie pasować bez dystansów, nic nie bedzie obcierać pod warunkiem ze zawiecha nabyta bedzie w dobrym stanie i tyle mozesz sobie zapamietac bez zbednych pytań

Opublikowano

Heh no i własnie o to mi chodziło :):) Dziękuje bardzo:)

Opublikowano

a mi nikt dalej nic nie odpowiedział na moje pytanko. Czy sprężyny które są na allegro warto kupić?? Chodzi mi o obniżenie auta o 2-3 cm. wolałbym ori 1be ale nigdzie nie mogę jej znaleźć, na forum też ciężko wyrwać. Mam felgi 16 ET-35. Które polecacie z allegro i jakie obniżenia wybrać, nie chcę żeby strasznie nisko siedział żeby nie zaczepiać o krawężniki itd.

Opublikowano

Ja mam u siebie aktualnie 1BE i fele 17" 8,5J na to naciągnięte opony 215/50 i jest według mnie rewelka. Wcześniej śmigałem na profilu 45 tyle że w poprzedniej audi i to na Lubelskie drogi nie było halo, Ogólnie mój styl jazdy nie ucierpiał a i wygląda znośnie :)