Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.8 Q Avant]Kocurek ze Szczecina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna zadbana niuńka.Aż milo popatrzeć. Felunek też ładny :cool:

Opublikowano

ładnie wyglada na tych wypolerowanych bucikach , kierunki boczne wymien jak najszybciej :twisted:

Opublikowano
  • Autor

no kierunki postram sie wymienic.... :a4fan:

jest gdzies może foto story jak to sprawnie zrobic??

Opublikowano
jest gdzies może foto story jak to sprawnie zrobic??

Uwierz mi bez tego sobie poradzisz :wink:

Ja odkrecilem 2albo 3 srubki z oslony nadkola , wsadzilem reke i wypchalem na zew, i zasadzilem nowe naprawde prosta sprawa :wink:

Opublikowano

Jakiej firmy fele masz :question: To Toora :question: Autko piekne- gratuluje :biggrin:

Opublikowano

Super statek bardzo mi się podoba, przede wszystkim avant ! Pozdrawiam :quattro:

Opublikowano

kierunki da sie wymienic bez odkrecania nadkoli - wystarczy z przodu wepchnac jakis ostry przedmiot, taki, ktory zmiesci sie w szczelinke miedzy kierunkiem a blotnikiem a kierunkowskaz sam wyskoczy :) tylko nie pamietam czy zatrzask jest z przodu czy z tylu... uwazaj zeby nie porysowac blotnika!!

Opublikowano
uwazaj zeby nie porysowac blotnika!!

wlasnie dlatego odkrecilem 3 srubki :twisted:

Opublikowano

ja dalem rade bez odkrecania, zalozylem prezerwatywe na srubokret... zartuje, owinalem go szmatka :P mozna to zrobic plastikowym widelcem czy innym miekkim narzedziem.

Opublikowano

wypolerowane felgi, nawet, nawet :cool:

Opublikowano

wlasnie, zapomnialem o felgach. na fotce z boku wygladaja swietnie, masz moze fotki calego auta na felach?? pamietam, ze na poczatku nie podobaly mi sie efekty Twojej pracy - zmieniam zdanie!!

Opublikowano
  • Autor
Jakiej firmy fele masz :question: To Toora :question: Autko piekne- gratuluje :biggrin:

to są Ori Audi ... w serwisie chcieli za taka 2500zł :eek: hehe Pozdrawiam ich są bardzo mili:P ale wolałem dać do dziadka i wyprostował mi felunie... czy są Toora chyba tak... koleś mówił od felg że są ... wiec chyba się znał...

Toora to firma wyposażająca Audi w felgi ???

[ Dodano: 08-05-2007, 07:06 ]

wlasnie, zapomnialem o felgach. na fotce z boku wygladaja swietnie, masz moze fotki calego auta na felach?? pamietam, ze na poczatku nie podobaly mi sie efekty Twojej pracy - zmieniam zdanie!!

Mam ale kiepskie :rotfl: Dziś umyje kocura.... to walne mu pare fotek... niestety telefonem;P

Musze też doprowadzić felgi do czystości ... ponieważ jakiś zj.... pies zaznaczył mi je i teraz muszę się męczyć ..... :twisted: :evil: :twisted: grrr

Aha dzięki za miłe słowa.... na temat autka :redface:

Opublikowano
  • Autor

Umyłem Srebrnego Rumaka:P wstawiam 2 foty :biggrin: są robione telefonem wiec nie sa za dobre.... niebawem dodam lepsze :lol:

1. bok3co3.jpg

2.

bo2hu9.jpg

to są foty zrobione w trakcie mycia... zaraz po tych zdjęciach nadeszła burza :twisted: grr

Opublikowano

Cor72z, juz nie dawaj wiecej fotek to audi jest poprostu swietne co tu gadac piekne :a4fan::lol::lol::lol:

Opublikowano
  • Autor

Buhahua dobra... :rotfl: już nie będę ale Pet3r chciał zobaczyć z perspektywy bocznej więc zrobiłem dziś ....

Pozdrawiam :lol: