pet3r Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 no no, na prawde swietna robota z felgami! tylko zawias wyglada na wysoki, obnizales cos czy jest seria?
Cor72z Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Opublikowano 8 Maja 2007 Właśnie jeszcze mnie nie stać ale zbieram powoli na sprzęt do gleby:P I tu zwracam sie o Pomoc Jeśli można.... Co polecacie... jaki sprzęcik ?? mam 18/225/40 nie wiem czy to ma znacznie...
pet3r Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 od -20 mm mozesz zaczac, -40 mm pewnie wygladaloby juz ciekawie. podobno do -40 mm mozna zalozyc same sprezyny na fabryczne amory. oczywiscie najlepszym rozwiazaniem bylby gwint, ale to sa juz spore koszty. przede wszystkim, musisz szukac zawieszenia konkretnie do quattro, bo tyl jest skonstruowany inaczej niz w przypadku oski.
T-żółw Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 ladny zestaw - silnik, naped i fele no i avant do szczescia tylko allroad'a zlikwidowac..ale jak piszesz to juz nad tym pracujesz
Pikolo Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Cacy sreberko, i te fele mogę pomarzyć sobie o takich, bo tu w NY jak bym takie założył to zawieszenie do wymiany po 5 tyś. km.
Reeno Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Fajne fele świecą się w amerykańskim stylu - ładniutkie!! Autko też bardzo fajne - ja tylko wolałbym TDI
Rekomendowane odpowiedzi