radio Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 http://moto.allegro.pl/nowa-turbosprezarka-audi-a4-1-9-tdi-b6-130-km-i1796531398.html Witam Do tej pory widziałem tylko garretty do PD 130 km, to z linka to jakaś nowość czy podróbka?
aju Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 firma znana ale w AWX jeszcze nie spotkałem tej turbiny, być może producent otworzył nowy rynek
rob555 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Znajac KKK nie bedzie problemu z zapieczona geometria tak jak znamy to z urzadzen Garretta... Przy okazji sciagne sobie taka i zobacze co potrafi
aju Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Znajac KKK nie bedzie problemu z zapieczona geometria tak jak znamy to z urzadzen Garretta... Przy okazji sciagne sobie taka i zobacze co potrafi chętnie zobaczę czy jest coś wiecej warta niż suszarka gareetta
radio Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Nam możliwość nabyć to turbo nowe z rozwiercona częścią zimna i wstawionym większm tytanowym wirnikiem w cenie seryjnego turbo. Chodziło by to w BKE z fmic na seryjnych pompkach ustawione na 160 KM około. Ma sens taka hybryda czy wstawić ori BW dla AWX ?
Jarol Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Na 160km wstawiaj ori turbo z AWX/AVF.
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Jeśli trafisz na dobrą jakosciowo hybryde będzie lepsza niz ori AWX, ale zywotność będzie mniejsza
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 no mi hybryda żyła 10miesięcy moja 3 lata, ale pewnie w następnym sezonie będzie zmiana
radio Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 Obejrzałem sobie to turbo BW do AWX z bliska wirnik części zimnej z innego materiału jak garrett, jedni sprzedawcy mówią że z tytanu inni, że to kute aluminium wirnik części gorącej wydawał się większy od garretta a napewno miał więcej łopatek luz poprzeczny na wałku większy niż w GT1749va i ostatnie to że ten Borg Warner jest -made in China- Czekam aż jakiś spec od turba obejrzy ją sobie dokładnie i napisze co i jak...
Rekomendowane odpowiedzi