probi101 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Tak jak w temacie nie zapala się lampka we wnętrzu schowka.. Nie mogę dojść dlaczego tak jest sprawdzałem miernikiem i nie ma wogóle napięcia na żarówkę.. Może ma ktoś jakieś sugestie.. Pozdrawiam
bell23 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 witam w B5 zapala się po wlączeniu pozycji może u Ciebie jest tak samo?
miszcz_kierownicy Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 A może w ogóle ten siłownik od schwoka jest zerwany? Lekko bardzo otwiera się schowek? czy powoli opuszcza?
hidden22 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 zdejmij klape kokpitu od strony pasazera i zobacz moze masz silownik odpiety i kabel i dlatego nie ma siwatla..u mnie wlasnie byla a taka przyczyna ze koles odczepil silownik i zasilanie bo jeden zawias byl nad pekniety
probi101 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 żarówka wymieniona. A ta klapa to schowek?? bo nie do końca wiem co to jest Schowek odrazu się opuszcza.
hidden22 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 od strony pasazera otworz drzwi. i masz z boku zalozona duza zalsepke na kokpicie z boku zdejmij ja i tam masz taka czarna pompeczkie i sprawdz czy masz tam podlaczony kabel od zasilania. moze pompeczka sie zapiekla i ktos odlaczyl kabel od podswietlania
probi101 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Dzięki jutro sprawdzę i dam znać.. [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 00:36_________________________________________________Problem rozwiązany powodem był wybity trzpień od siłownika.. Teraz świeci i opuszcza się powoli.. Dziękuje za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi