Opublikowano 27 Października 201114 l szkoda... Ale jakby byly jakies wieści, to ja bylbym zainteresowany zakupem takich lamp do siebie
Opublikowano 27 Października 201114 l Panowie no to się zacznie rezanko => http://moto.pl/MotoPL/1,88389,10544960,Nowe_szaty_Audi_A4.html Nowy przód pewnie będzie p&p , nowe tylnie ledy Ciekawe czy to jest 4G panel MMI Prawie taki jak w RS5 z chromikami , przelaczniki w drzwiach tez akcent chromiku
Opublikowano 27 Października 201114 l Panowie no to się zacznie rezanko => http://moto.pl/MotoPL/1,88389,10544960,Nowe_szaty_Audi_A4.html Nowy przód pewnie będzie p&p , nowe tylnie ledy nawet spoko im to wyszlo , moze chyba nawet lpeij te lamy wygladaja niz w A5.Dla mnie to w sumie nie ma znaczenia bo nie jestem maniakiem posiadania wszystkiego co najnowsze , ale mimo wszystko fajnie ze roznice na tyle kosmetycznie ze nasze obecne nie beda wygladaly staro tak jak to mialo miejsce w przypadku B6 i B7.
Opublikowano 27 Października 201114 l Autor Ale B6/B7 to były różne modele a tu mowa chyba o liftingu... A auto
Opublikowano 27 Października 201114 l za wyjatkiem paru silnikow , to wszystko bylo dokladnie takie samo wiec ten nowy model byl mocno naciagany.
Opublikowano 28 Października 201114 l Panowie źle się stało niestety, potrzebuje informacji czy duży jest problem z zamontowaniem do a4 b8, które z tylu nie mialo ledów dodatkowo auto z usa więc czerwone kierunki europejskich lamp z ledami ? Potrzebuje informację czy to jest operacja plug&play czy trzeba jakieś nowe wiązki puszczać, czy sterownik przyjmie kodowanie czy też go trzeba wymienić? I przy okazji gdyby ktoś znalazł/miał do sprzedania oryginalne takie lampy w dobrej cenie to prosiłbym o informację. Musze niestety wymienić lampy do 4 listopada ;(
Opublikowano 28 Października 201114 l Panowie źle się stało niestety, potrzebuje informacji czy duży jest problem z zamontowaniem do a4 b8, które z tylu nie mialo ledów dodatkowo auto z usa więc czerwone kierunki europejskich lamp z ledami ? Potrzebuje informację czy to jest operacja plug&play czy trzeba jakieś nowe wiązki puszczać, czy sterownik przyjmie kodowanie czy też go trzeba wymienić? I przy okazji gdyby ktoś znalazł/miał do sprzedania oryginalne takie lampy w dobrej cenie to prosiłbym o informację. Musze niestety wymienić lampy do 4 listopada ;( W Sedanie dosc droga operacja lampy HELLA sa w cenie . http://moto.allegro.pl/lampy-led-audi-a4-sedan-model-b8-montaz-i1900259812.html
Opublikowano 28 Października 201114 l A gdybym nie wymieniał na ledy tylko na zwykłe ceny z tego co widziałem to są dużo niższe a jak jest z podłączeniem? Podłączam te same wiązki kabli które mam teraz i koduje tylko sterownik czy więcej jest z tym roboty?
Opublikowano 28 Października 201114 l Tak zwykle lampy sa o wiele tansze Trzeba zmienic instalacje , wtyki do lamp no i najwazniejsze kodowanie .
Opublikowano 28 Października 201114 l A jeszcze jedno pytanie musze wymienić komplet (lewa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika oraz prawa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika), czy mogę tylko lewą i prawą zamontowaną w błotnikach wymienić?
Opublikowano 29 Października 201114 l A jeszcze jedno pytanie musze wymienić komplet (lewa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika oraz prawa zamontowana w błotniku + w klapie bagażnika), czy mogę tylko lewą i prawą zamontowaną w błotnikach wymienić? W klapie ci miga tez na czerwono kierunek ?
Opublikowano 29 Października 201114 l No nie miga ale może są jakieś różnice między eurpejskimi i amerykanskimi lampami i sterownik może nie chciałby przyjąć kodowania
Opublikowano 29 Października 201114 l Looknalem na schematy i wyglada ze w klapie tez trzeba zmienic jedn PIN Chodzi o zarowke przeciwmgielna
Opublikowano 29 Października 201114 l Widział ktoś może B-ósemke na takich felgach ? http://allegro.pl/jak-nowe-kola-audi-r8-zima-felgi-z-oponami-audi-r8-i1890466040.html ?
Opublikowano 31 Października 201114 l A gdybym nie wymieniał na ledy tylko na zwykłe ceny z tego co widziałem to są dużo niższe a jak jest z podłączeniem? Podłączam te same wiązki kabli które mam teraz i koduje tylko sterownik czy więcej jest z tym roboty? jak coś to mam tylne lampy ( nie ledy ) do sprzedania