Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostał ktoś do b8 2.0 TDI ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak by była jakaś akcja na 2,0 TDI to pewnie bym dostał info jak nie pocztą to telefonicznie :cool1:

ps. jutro z ciekawości zadzwonię co i jak :decayed:

Opublikowano

jesli mozesz, to zapytaj tez o 3.0 TDI co i jak...

dzieki

Opublikowano
  • Autor

Dziadek nie masz B8 a na akcje Cię zapraszają??? :mysli::naughty::decayed:

Opublikowano

Dziadek nie masz B8 a na akcje Cię zapraszają??? :mysli::naughty::decayed:

:polew: :polew: ta i to dwukrotnie jak im nie odpowiadam po pierwszym liście :gwizdanie:

Opublikowano

Ok, w nawiązaniu do tego co pisałem wcześniej nr akcji serwisowej to 26G4 - może to komuś pomoże przy rozmowie z ASO :wink4:

Opublikowano

Z tłumaczenia linku :)

Wolfsburg, 16 Styczeń 2012 - Dziesiątki tysięcy kierowców diesel z grupy VW do wycofania się do warsztatów. W samych Niemczech 105 000 samochodów Eos, Golf, Jetta, Passat, Scirocco, Tiguan i T5 są dotknięte, takich jak Volkswagen potwierdził w poniedziałek na żądanie. Gdyby to było tylko w modelach z 2,0-litrowe silniki diesla (2.0 TDI) z lat 2009 do 2012 roku. Na całym świecie, odwołanie dotyczy 300.000 samochodów.

Opublikowano

w liście napisane jest "Ze względów bezpieczeństwa konieczne jest sprawdzenie Państwa samochodu" ale to pewnie standardowa regułka :mysli:

Opublikowano

WTF ?[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 10:12_________________________________________________Własnie dzwoniłem do ASO , mają sprawdzić co i jak :cool1:

Opublikowano

Własnie dzwoniłem do ASO , mają sprawdzić co i jak :cool1:

super. też czekam na info bo może do mojego parcha ( :decayed: ) też jest jakaś akcja :mysli:

Opublikowano

Własnie dzwoniłem do ASO , mają sprawdzić co i jak :cool1:

super. też czekam na info bo może do mojego parcha ( :decayed: ) też jest jakaś akcja :mysli:

no właśnie ciekawe o co chodzi... i czy to dotyczy też 2.0 TDI

Opublikowano

WTF ?[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 10:12_________________________________________________Własnie dzwoniłem do ASO , mają sprawdzić co i jak :cool1:

RS4 jeszcze nie ma w sprzedazy a juz sa uzywane graty :mysli: Pewnie z jakies potestowej :wink4:

Opublikowano

Akcja która jest obecnie jest tyczy sie VW i chodzi o dociazenie przewodów w komorze silnika aby nie wpadały w wibracje , takie info dostałem właśnie z ASO

Opublikowano

Akcja która jest obecnie jest tyczy sie VW i chodzi o dociazenie przewodów w komorze silnika aby nie wpadały w wibracje , takie info dostałem właśnie z ASO

a pytałeś co to za dziadostwo - 26G4?

Opublikowano

czyli co jeśli dotyczyłoby to konkretnego silnika takiego jaki jest u mnie to co zadzwoniliby czy cos i powiadomili o akcji serwisowej? Czy o wszystko trzeba się samemu pytać?

Opublikowano

Jesli byłeś u nich na serwisie swoim samochodem i zostawiłeś ślad np. FV że mają dane jak Cię namierzyć czy coś w tym stylu to sami powinni zadzwonić.... lub napisać.

Przynajmniej do mnie dzwonią jak coś jest ..... Pamietam jak Dzwonili jakiś czas temu ( z 2 lata temu ) jak byla akcja czyszczenia odpływu pod aku w modelu B6 abym przyjechał lub dał namairy na właściciela B6 jak sprzedałem heheheh

Opublikowano

najgorszy mozliwy kolor budy - czarna (w dodatku rysuje sie na potege - wodorozcieczalne lakiery), jasna tekstylna tapicera na ktorej widac wszystko, emerycki sedan zamiast kombi mlodego pistoleta, dyszel+manual = tragedia w miescie -

wreszcie kupilem auto :>

ale banan z geby nie schodzi. ryk doladowanego V6 przy zmiataniu szkopow z lewego pasa autostrady pieciuset niutonometrami bezcenny. lord vader sie chowa z tym swoim syczacym pyszczkiem szczeniecia :))