Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koledzy mam pytanie czy B8 posiadające standardowe zawieszenie i B8 posiadające system audi drive select, mają to samo zawieszenie: sprężyny (wysokość) i różnią się tylko amorkami ???

Drugie pytanie czy B8 w pakiecie S-line posiadające system audi drive select, a B8 (bez s-line) posiadające system audi drive select różnią się tylko sprężynami, a amor jest ten sam ???

z góry dzięki za info :)

Opublikowano
Koledzy mam pytanie czy B8 posiadające standardowe zawieszenie i B8 posiadające system audi drive select, mają to samo zawieszenie: sprężyny (wysokość) i różnią się tylko amorkami ???

Drugie pytanie czy B8 w pakiecie S-line posiadające system audi drive select, a B8 (bez s-line) posiadające system audi drive select różnią się tylko sprężynami, a amor jest ten sam ???

z góry dzięki za info :)

Róznia sie jak i amorki taki i sprezyny .Wszystko jest inne i dopasowane do klasy wagowej auta .

Przy systemie ADS sa sprezyny tzw. śrubowe i amorki z końcowkami elektrycznymi pod sterownik :wink:

---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:03 ----------

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-a5-8k0-komplet-wycieraczki-oryginal-now-i2175030816.html

Opublikowano

Widze ze mamy z Cubrem te same zdjecia :)

Jego linki nie dzialaja wiec wrzucam moje:

87cfc59d751ccf4b.jpg

bb3bec8ccbc6a3cd.jpg

1bdae053da477c0d.jpg

59d2a96ac7eab8f9.jpg

5c3dd29284a09407.jpg

0c1c63882204cbe8.jpg

9011eb12b6c7e423.jpg

426e1a0b08860660.jpg

No i pytanie. Zmieniac u siebie czy nie? Mam troche mieszane uczucia ale lampy tylne i tak musze zmienic. Tylko nie wiem czy na nowe ledy czy "liftowane"? :)

Opublikowano
  • Autor

Obie wersję są spoko...

Opublikowano

Pany jak dbacie o lakier na swoich autkach? Stosujecie jakieś teflonowania, woski czy zwykłe mycie od czasu do czasu? :read:

Opublikowano

ja myję raz, 2 razy w miesiącu na myjni ręcznej auto... :punk: ewentualnie jak potrzebuję na szybko czyste auto to jadę na bezdotykową, ale z tego rzadko korzystam..

Opublikowano

Pytam bo kuredu mi namieszał po tym co zrobił po odbiorze A6-ki i się zastanawiam teraz czy też się nie skusić na coś podobnego :mysli:

Opublikowano

a daje to coś tak w ogóle? bo 1000zł netto to niby mało nie jest..

Opublikowano

Panowie, lakiernik krzyknął mi 2000 za pomalowanie zderzaków i progów + założenie i przełożenie wydechu... chyba trochę dużo - nie wydaje Wam się?

Opublikowano
Panowie, lakiernik krzyknął mi 2000 za pomalowanie zderzaków i progów + założenie i przełożenie wydechu... chyba trochę dużo - nie wydaje Wam się?

Tak sobie liczą fachowcy :dancing:samo malowanie to pikuś tylko demontaz --> montaz sobie liczą syto itd.

Opublikowano

Roboty w pytę więc nie masz się co dziwić :wink:

Opublikowano

powiem szczerze, że renowacja mojego brata Mazdy MX-5 była początkowo wyceniona przez tego samego fachowca za niewiele więcej... jutro uderzę jeszcze do znajomego. a jak coś to pojadę się targować.. 2000 zaboli :sad:

Opublikowano

brak zdolności, brak kanału i przede wszystkim brak czasu eliminuje możliwość zrobienia tego samemu.. :bag:

Opublikowano
brak zdolności, brak kanału i przede wszystkim brak czasu eliminuje możliwość zrobienia tego samemu.. :bag:

Dla mnie to zderzaki po 2x300 PLN malowanko , wydech montaz 100-150 PLN ....reszta kasy zostaje na inne MODY :dancing:

Montaz zderzakow u kogoś z 100-200 PLN

Opublikowano

byłem przygotowany na max 1500zł, no nic.. będę gadał jeszcze ze znajomym - zobaczymy ile ten mi zaproponuje

Opublikowano

Ja za malowanie do B7 zderzaka przód + blenda tablicy + progi votex + lotka na klapę + dyfuzor votex + listwy drzwiowe s4 płaciłem 500 + 160 lakier. Graty zakładałem sam z pomocą znajomego w garażu bez kanału.