Opublikowano 28 Lutego 201214 l ughh.. sliczna felga, szkoda, ze chwilowo kasiory na hobby brak..http://www.ebay.de/itm/Neuwertige-Original-Audi-A5-8T-Alufelgen-8-0-x-18-ET-31-8K-A4-S4-S300-/390390275040?pt=Auto_Felgen&hash=item5ae512dbe0#ht_2672wt_1114
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Koledzy mam pytanie czy B8 posiadające standardowe zawieszenie i B8 posiadające system audi drive select, mają to samo zawieszenie: sprężyny (wysokość) i różnią się tylko amorkami ??? Drugie pytanie czy B8 w pakiecie S-line posiadające system audi drive select, a B8 (bez s-line) posiadające system audi drive select różnią się tylko sprężynami, a amor jest ten sam ??? z góry dzięki za info
Opublikowano 29 Lutego 201214 l Koledzy mam pytanie czy B8 posiadające standardowe zawieszenie i B8 posiadające system audi drive select, mają to samo zawieszenie: sprężyny (wysokość) i różnią się tylko amorkami ???Drugie pytanie czy B8 w pakiecie S-line posiadające system audi drive select, a B8 (bez s-line) posiadające system audi drive select różnią się tylko sprężynami, a amor jest ten sam ??? z góry dzięki za info Róznia sie jak i amorki taki i sprezyny .Wszystko jest inne i dopasowane do klasy wagowej auta . Przy systemie ADS sa sprezyny tzw. śrubowe i amorki z końcowkami elektrycznymi pod sterownik ---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:03 ---------- http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-a5-8k0-komplet-wycieraczki-oryginal-now-i2175030816.html
Opublikowano 29 Lutego 201214 l Widze ze mamy z Cubrem te same zdjecia Jego linki nie dzialaja wiec wrzucam moje: No i pytanie. Zmieniac u siebie czy nie? Mam troche mieszane uczucia ale lampy tylne i tak musze zmienic. Tylko nie wiem czy na nowe ledy czy "liftowane"?
Opublikowano 1 Marca 201214 l Pany jak dbacie o lakier na swoich autkach? Stosujecie jakieś teflonowania, woski czy zwykłe mycie od czasu do czasu?
Opublikowano 1 Marca 201214 l ja myję raz, 2 razy w miesiącu na myjni ręcznej auto... ewentualnie jak potrzebuję na szybko czyste auto to jadę na bezdotykową, ale z tego rzadko korzystam..
Opublikowano 1 Marca 201214 l Pytam bo kuredu mi namieszał po tym co zrobił po odbiorze A6-ki i się zastanawiam teraz czy też się nie skusić na coś podobnego
Opublikowano 1 Marca 201214 l Panowie, lakiernik krzyknął mi 2000 za pomalowanie zderzaków i progów + założenie i przełożenie wydechu... chyba trochę dużo - nie wydaje Wam się?
Opublikowano 1 Marca 201214 l Panowie, lakiernik krzyknął mi 2000 za pomalowanie zderzaków i progów + założenie i przełożenie wydechu... chyba trochę dużo - nie wydaje Wam się? Tak sobie liczą fachowcy :dancing:samo malowanie to pikuś tylko demontaz --> montaz sobie liczą syto itd.
Opublikowano 1 Marca 201214 l Panowie, lakiernik krzyknął mi 2000 za pomalowanie zderzaków i progów + założenie i przełożenie wydechu... chyba trochę dużo - nie wydaje Wam się? Roboty w pytę więc nie masz się co dziwić
Opublikowano 1 Marca 201214 l powiem szczerze, że renowacja mojego brata Mazdy MX-5 była początkowo wyceniona przez tego samego fachowca za niewiele więcej... jutro uderzę jeszcze do znajomego. a jak coś to pojadę się targować.. 2000 zaboli
Opublikowano 1 Marca 201214 l brak zdolności, brak kanału i przede wszystkim brak czasu eliminuje możliwość zrobienia tego samemu..
Opublikowano 1 Marca 201214 l brak zdolności, brak kanału i przede wszystkim brak czasu eliminuje możliwość zrobienia tego samemu.. Dla mnie to zderzaki po 2x300 PLN malowanko , wydech montaz 100-150 PLN ....reszta kasy zostaje na inne MODY Montaz zderzakow u kogoś z 100-200 PLN
Opublikowano 1 Marca 201214 l byłem przygotowany na max 1500zł, no nic.. będę gadał jeszcze ze znajomym - zobaczymy ile ten mi zaproponuje
Opublikowano 1 Marca 201214 l Ja za malowanie do B7 zderzaka przód + blenda tablicy + progi votex + lotka na klapę + dyfuzor votex + listwy drzwiowe s4 płaciłem 500 + 160 lakier. Graty zakładałem sam z pomocą znajomego w garażu bez kanału.