Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chopy, mam zagwozdke: gadalem z ASO w temacie odblokowania radia kupionego na allegro.

Mowia, ze moga to oczywiscie zrobic, ale w przypadku gdyby sie okazalo, ze radio jest kradzione, to chwile pozniej pojawia sie policja i caly cyrk z dochodzeniem.

radio kupilem na allegro u goscia ktory powiedzial mi wlasnie, ze przychwytuje w niemczech sprzet przed jakas baza recyklingowa gdzie firmy pozbywaja sie sprzetu ktorego nie sprzedaje sie dalej.

wierze, bo w mojej firmie kasuje sie rocznie kilka tysiecy urzadzen agd ktorych nie oplaca sie nawet przegladac czy sa sprawne, a co dopiero sprzedawac, dawac na to gwarancje itp.

naprawde nie ma szans na to by sprawdzic/przekodowac takie radyjko bez calego tego cyrku?

:wallbash:

Weź od gościa dane, fakturę czy paragon może też certyfikat że od niego kupiłeś, wydrukuj z allegro że to radio kupiłeś, dowód przesyłki i dowód wpłaty. Wtedy wal do ASO. Jak będą robić problemy to Ciebie proceder ominie, a namiary na sprzedawcę będą mieli od Ciebie. :wink:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koledzy macie jakiegoś sprawdzonego dystrybutora oleju Mobil 1, musze sobie sprawic, a nie chce kupić jakiegoś bubla. Z góry dzięki. Pozdrawiam

Opublikowano

Weź od gościa dane, fakturę czy paragon może też certyfikat że od niego kupiłeś, wydrukuj z allegro że to radio kupiłeś, dowód przesyłki i dowód wpłaty. Wtedy wal do ASO. Jak będą robić problemy to Ciebie proceder ominie, a namiary na sprzedawcę będą mieli od Ciebie. :wink:

no nie wiem, czy to tak bezbolesnie przejdzie.. pozniej ew. jezdzenie na terminy rozpraw czy przesluchan do PL.. nie widze tego.. szkoda mi czasu..

szukam w Lodzi i okolicach kogos kto sie tym zajmuje, jak sie nie uda, to bede kombinowal dalej.

Opublikowano

Popytaj u magików od liczników airbagów itd. przecież handlarze nie jeżdzą do ASO żeby był poźniej ślad w historii.

Opublikowano

Gregski, a próbowałeś już podłączyć radyjko do swojego auta? Jak tak, to co wyświetla na fisie lub mmi display?

Opublikowano

Jeszcze nie. Sprawdze w piatek, z ciekawosci.

Ale nie sadze by ruszylo tak po prostu..

Opublikowano

dzisiaj felunek przyjechał kurierem 18" jeszcze COOO kapsle, pierścienie centrujące i buty gotowe.

jestem ciekawy jak będzie po zmianę ET z 50 na 35 jak coś jeszcze to dystanse i długie szpilki.

Opublikowano
Dystanse mam for sale

a ile mil i ile za? :decayed:

Opublikowano

Chyba 10mm i niedrogo ;) jutro zrobie foty

Opublikowano
Chyba 10mm i niedrogo ;)

jak mi przyjdą pierścienie centrujące i je założę to dam Ci znać ile brakuje, jak w ogóle będą potrzebne :wink:

Opublikowano

Pany wypowie się który kto ma benzyne - czy jak auto stoi na wolnych obrotach i dodajesz gazu to czuć to na całej budzie? u mnie jak dodam gazu to jak na filmach amerykańskich buda się zabuja - ja od wieków byłem gnojarzem w sensie dielsowcem i nie wiem czy tak ma być :kwasny:

Opublikowano

przymiarka :wink:

20120403150255.jpg

Opublikowano

No ładne, ładne :naughty: Choć trochę jest w tym prawdy, ze duże koła dobrze wyglądają przy obniżonym zawieszeniu :kox: ET35? Felga 8 cali szeroka? Jaki rozmiar oponek? Dawaj więcej foto!

Opublikowano
Czy ktos sie orientuje czy przednia krawedz maski w B7 jest taka sama jak w B8?

Chodzi mi o wyciecia itp.

Czy np jest roznica miedzy S-Line i non S-Line itp?

Pytam bo stanik ktory mam opisany jest w ten sposob:

http://images10.fotosik.pl/1180/46f72af10d333860.jpg

http://images10.fotosik.pl/1180/186deda33d6e6fc1.jpg

:facepalm::foch:

Jeeebbb**** Angole no. Pracowac na platformach nie potrafia, tylko picie im w glowach. Do tego poswiecaja pol roku na przeslanie mi stanika i jeszcze nie potrafia dobrac odpowiedniego.

Dzwonie do nich to mowia zeby napisac maila a jak pisze to nie odpowiadaja od 2 miesiecy!!

Nie chce mi sie przymierzac bo za duzo zachodu :grin:

Any1 pomoze? :kwasny:

Odp z autobra.co.uk co w sumie juz sam wiem:

"morning,

right it does look like it is the wrong one. i have spoken to the factory and they will send the correct one direct to you as it was there fault, can i have your address and i will get one shipped out toy you

sorry about this

tom"

:facepalm: Angole no!!

Opublikowano

na razie przykręciłem na próbę :kox: wiem, że zawias musi iść w dół...

opony 235/40/18 ale nie wiem czy nie kupić 235/45-50 aby były trochę wyższe - co myślicie?

Opublikowano
na razie przykręciłem na próbę :kox: wiem, że zawias musi iść w dół...

opony 235/40/18 ale nie wiem czy nie kupić 235/45-50 aby były trochę wyższe - co myślicie?

225/45R18 mozesz zobaczyc u mnie na zimowkach jak wygladaja.. Zle nie jest ale to zima..