Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba kupic dwa plastiki czyli redukcje z duzej osłony na małą :wink: przerabiałem to dwa razy u klientów :decayed: nawet w ASO nie wiedzieli :facepalm:

Chcecie numery ? załatwić komuś ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Trzeba kupic dwa plastiki czyli redukcje z duzej osłony na małą :wink: przerabiałem to dwa razy u klientów :decayed: nawet w ASO nie wiedzieli :facepalm:

ja chcem :)

oprócz tego potrzebne będzie chyba jakieś mocowanie przyklejane do szyby prawda?

Opublikowano

Panowie zakupiłem Nokiany WR A3 bez ogladania ich wcześniej i niestety nawet nie pomyślałem, że R17 moga nie mieć rantu, tylko ogromny balon :(, mam nadzieje, że chociaz będą fajnie sie sprawować na śniegu.

Opublikowano
Panowie zakupiłem Nokiany WR A3 bez ogladania ich wcześniej i niestety nawet nie pomyślałem, że R17 moga nie mieć rantu, tylko ogromny balon :(, mam nadzieje, że chociaz będą fajnie sie sprawować na śniegu.

NOKIANY wiem ze gumy sa spoko :wink:

oprócz tego potrzebne będzie chyba jakieś mocowanie przyklejane do szyby prawda?

daj fotke jakie masz mocowanie lusterka :wink:

Opublikowano

Pisalem do niemieckiej firmy FK AUTOMOTIVE odnosnie tylnych ledow do sedana (przed liftem) i otrzymalem odpowiedz ze jezeli model nie jest TDI to lampy nie beda pasowaly :eusathink::co:

Opublikowano

NOKIANY wiem ze gumy sa spoko :wink:

daj fotke jakie masz mocowanie lusterka :wink:

na chwilę obecną tylko takie fotki udało mi sie zrobić, jesli to nie wystarcza moge zrobic z rana przy świetle dziennym...

7b9ba7adf46cd05bm.jpg

d0209bd69a3cd596m.jpg

Opublikowano

ty to szybko odpowiadasz... minutę ci to zajęło :)

da sie coś z tym zrobić by nie wymieniać szyby Miszczu?

Opublikowano

Masz kilka opcji:

- Wymiana szyby

- wymiana na lusterko fotochrom z malym mocowaniem (A3 , A4 B6 )

- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-montaz-lusterka-wew-fotochrom-b7-czujnik-zwyklego-uchwytu-156113/index5.html

Opublikowano

ok rozumiem... a czy jest opcja zakupu dużego uchwytu w aso czy z jakiegoś rozbitka i przyklejenia go w miejsce małego?

Opublikowano

Grzesiek, dużo jest zabawy przy dokładaniu Side Assist? i jak to wygląda kosztowo?

Opublikowano
Grzesiek, dużo jest zabawy przy dokładaniu Side Assist? i jak to wygląda kosztowo?

A jak myslisz :naughty: ......raczej mała demolka tapicerek w aucie :grin: koszt wszystk ozalezy za ile graty kupisz 2 tys.

Opublikowano
Mocowanie mozesz szukac z jakiegos rozbitka , popytaj szybiarzy :wink:

a w aso dostępne? na zagranicznych stronach czytałem ze kóraś z częsci lusterka jest nie do kupienia w serwisie...

Opublikowano

nie ma tam numeru niestety... ale znalazłem cos takiego: Almost DIY - Rearview Mirror Upgrade

tutaj napisane jest ze mocowanie którego szukam ja nie jest dostepne w serwisie :/ więc chyba pozostali mi fachowcy od szyb...

doszły dziś elementy drobne podsufitki i mam małe manko... barkuje mi tych dwóch zaślepek od daszków przeciwsłonecznych... czy to jest prowidłowy nr częsci : 8K0857621 y22

Opublikowano

Tak jak ci pisałem poszukaj u szybiarzy :wink: numer 8K0857621 4 PK (czarny) to jest zaslepka mocowania daszka z lewej strony

Opublikowano

dziękuje wrc.

na razie wezmę się za założenie sufitu i przygotuje kabelki pod fotochrom żeby potem nie zrywać wszystkiego raz jeszcze. jak znajdę mocowanie to podrążymy temat :)

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie jak zdemontować oświetlenie wewnetrzne (chodzi o te lampki w suficie z przodu i z tyłu ) bo chciałem sobie wymienić żarówki na ledy:naughty: a niechce czegoś uszkodzić:doh:

Opublikowano

Z tyłu poprostu jest na wcisk, a jezeli chodzi o przod to musisz odkrecic jedną srubke w małym schowku .