Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
ja mam dokładkę s-line kpl. na 2 wydechu

a zderzak leży zwykły

To wsadź se ten komplet w buty :whistling::decayed::grin:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cos mi dzis przy pierwszym w tym roku mrozie silnik przerywal. Gdzie sie spuszcza wode z filtra paliwa w 3.0 TDI? Jaki jest dostep?

---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

ktokolwiek sie z tym spotkal.. instrukcja mowi, ze w przypadku zatankowania slabego paliwa wlasnie to trzeba zrobic w aso...

jak???

jutro traska :(

Opublikowano

Wielkie dzieki Grzes. Sprawdze czy jest jakis spust.

Opublikowano

7005906073_4e77f30ed5_c.jpg

7005897875_d2345aefdd_c.jpg

7005900585_3680c7fe6c_c.jpg

6859785648_738e925167_c.jpg

Opublikowano

Coś mi się dzisiaj stało z fotochoromem wewnętrznym, tak jak by się rozlał w środku.

od 2-3 dni dioda migała bardzo szybko i nieregularnie (ta zielona), a dzisiaj na lusterku już mozajka.

ktoś miał wcześniej coś takiego?

Opublikowano

o krucze, krysztaly sie rozlaly chyba.. szukaj lusterka :-/

zrobilem w weekend 1500 km (m.in pojezdzawka w rudnikach po sniegu) i wiecej problemow z przerywaniem silnika nie mialem. autko mega dzielne, na trasie cudowne. niestety na 100% mam co najmniej jedna fote z fotoradaru, bysnelo w Lodzi i to w nocy :(

aaa no i wrocilem do oryginalengo radia concert, wreszcie dwa tunery radiowe, wreszcie zmienia w tle czestotliwosc jak jest silniejszy nadajnik.. moja prosba o screenshoty z symphony nieaktualna.

Opublikowano

podepnę lapka wieczorem i sprawdzę, tylko że lusterka nie podłączyłem do komfortu więc chyba błędów nie będzie bo było tylko samo zasilanie.

20121211143725.jpg

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

tak się zastanawiam, gdzie muszę podłączyć lusterko z kamerką, do zmiany świateł? do komfortu czy MCE?:whistling:

Opublikowano

dobrze, że starego nie sprzedałem był rano tylko swap :)

Grześ, czy podłaczałeś lub wiesz jak podłączyć aby działało:

2840147658.jpg

Opublikowano
dobrze, że starego nie sprzedałem był rano tylko swap :)

Grześ, czy podłaczałeś lub wiesz jak podłączyć aby działało:

http://img706.imageshack.us/img706/6864/2840147658.jpg

Mam to u siebie :decayed:

Odczytaj jaki masz GATEWAY :wink:

Opublikowano

19 Can Gateway numer: 8T0 907 468 T

Opublikowano

Panowie jakby kto słyszał sufit do B8 avant S-line kompletny bez szyberdachu to dajcie cynka, w sumie znalazłem na allegro jedną sztukę, ale brakuje parę plastików i lusterka oraz trochę daleko (350km), żeby po to jechać jak bym to zliczył w całość to ponad 2000zł się nazbiera:kwasny:, a słyszałem, że można już w okolicach 1200zł kupić więc jakby ktoś coś słyszał to będę wdzięczny.:hi:

Opublikowano
Jest to uboga wersja i nie obsłuzy ci :kwasny:

to wiem że nie wydam 400 tylko 100 zł :)

Opublikowano
Panowie jakby kto słyszał sufit do B8 avant S-line kompletny bez szyberdachu to dajcie cynka, w sumie znalazłem na allegro jedną sztukę, ale brakuje parę plastików i lusterka oraz trochę daleko (350km), żeby po to jechać jak bym to zliczył w całość to ponad 2000zł się nazbiera:kwasny:, a słyszałem, że można już w okolicach 1200zł kupić więc jakby ktoś coś słyszał to będę wdzięczny.:hi:

ja od lipca szukałem sufitu w normalnych pieniądzach i naprwadę cieżko jest wydrapać coś za 1200 zł :/ myśle ze 1500 możesz liczyć minimum. ja dałem 1800 za sufit praktycznie nowy bo z tego roku z RS4 ale kompletny z fotochromem.

Opublikowano

ja od lipca szukałem sufitu w normalnych pieniądzach i naprwadę cieżko jest wydrapać coś za 1200 zł :/ myśle ze 1500 możesz liczyć minimum. ja dałem 1800 za sufit praktycznie nowy bo z tego roku z RS4 ale kompletny z fotochromem.

No właśnie znalazłem za 1500zł, ale nie ma lusterka i 4 plastików do mocowania siatki tej z rolety więc do tego dochodzi jakieś 400-500zł no i musiałbym jechać do Bydgoszczy a to kolejne 300-350zł więc żadna okazja...

Opublikowano

wpadaj do Bydgoszczy, zrobimy przy okazji spota :decayed: