Opublikowano 27 Marca 201313 l nie mam pojęcia... może WRC jakoś Ci pomoże. jutro podłączę vcdsa i postaram się znaleźć to kodowanie
Opublikowano 27 Marca 201313 l Te Janusz z tego co pamiętam to po czarnym suficie byłą gadka że ni c**ja już nic nie robię... No ni c**ja nie robie, pierd... niech się samo robi
Opublikowano 28 Marca 201313 l Panowie,Jakiej srednicy sa seryjne stabilizatory w B8? Wszystko zalezy jakie masz zawieszenie bo jest kilka srednic nie mam pojęcia... może WRC jakoś Ci pomoże. jutro podłączę vcdsa i postaram się znaleźć to kodowanie Wszystko jest w podpowiedziach .......nawet w chińskim VCDS Odznaczasz tylko jedna pozycje czyli electric rear blind
Opublikowano 28 Marca 201313 l ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink:
Opublikowano 28 Marca 201313 l nie mam pojęcia... może WRC jakoś Ci pomoże. jutro podłączę vcdsa i postaram się znaleźć to kodowanie Wszystko jest w podpowiedziach .......nawet w chińskim VCDS Odznaczasz tylko jedna pozycje czyli electric rear blind w takim razie postaram się dziś poszukać
Opublikowano 28 Marca 201313 l ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: a ja czekam na swój komforcik
Opublikowano 28 Marca 201313 l Autor ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: Ochrona robiona w ASO ?
Opublikowano 28 Marca 201313 l ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: Ochrona robiona w ASO ? W ASO u Grobla:wink: ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: OKI, komfort wymieniony, wszystko śmiga, dobrze, że tylko tak się to skończyło:wink: a ja czekam na swój komforcik U Ciebie Jarek troche gorzej z ochroną komponentu, mój dojechał na własnych kółkach:wink:ale mam nadzieję, że to tylko to i po wymianie bedzie wszystko OK:thumbup1:
Opublikowano 28 Marca 201313 l włożę komfort i zobaczymy , a do Krakowa mam 85km ale za to z górki na luzie po zakopiance dojadę - halny w plecy
Opublikowano 28 Marca 201313 l włożę komfort i zobaczymy , a do Krakowa mam 85km ale za to z górki na luzie po zakopiance dojadę - halny w plecy Dobry żagiel i narty skołuj:kox: to w pół godzinki obrobisz:polew: pzd:hi:
Opublikowano 28 Marca 201313 l obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger
Opublikowano 28 Marca 201313 l obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta.
Opublikowano 28 Marca 201313 l obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Laweta powiadasz większa siła nośna :polew:
Opublikowano 28 Marca 201313 l No i niestety, dziś po ponad godzinnej walce nie udało się uruchomić rolety w module komfortu Prawdopodobnie moduł nie obsługuje A na dodatek przy montażu nałapałem błędów - UWAGA - "Component Protection" "facepalm"... Normalnie się załamać idzie... No nic, na pocieszenie zamówiłem z Kufatec'a okablowanie do kamerki na tył i PDC przód... trzeba sobie jakoś osłodzić gorycz porażki No i czeka mnie prawdopodobnie wymiana komfortu. Czy komfort o numerze 8K0 907 064 AQ jest już "wszystkomający"? W niedalekich planach montaż lusterek w full opcji, Side Assist, Audi Hill Assist (zmiana sterownika ABS) i parę innych. Więc chciałbym mieć komfort na pełnej opcji
Opublikowano 28 Marca 201313 l obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Laweta powiadasz większa siła nośna :polew: Na sztorc na pewno! ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- No i niestety, dziś po ponad godzinnej walce nie udało się uruchomić rolety w module komfortu Prawdopodobnie moduł nie obsługuje A na dodatek przy montażu nałapałem błędów - UWAGA - "Component Protection" "facepalm"... Normalnie się załamać idzie... No nic, na pocieszenie zamówiłem z Kufatec'a okablowanie do kamerki na tył i PDC przód... trzeba sobie jakoś osłodzić gorycz porażki No i czeka mnie prawdopodobnie wymiana komfortu. Czy komfort o numerze 8K0 907 064 AQ jest już "wszystkomający"? W niedalekich planach montaż lusterek w full opcji, Side Assist, Audi Hill Assist (zmiana sterownika ABS) i parę innych. Więc chciałbym mieć komfort na pełnej opcji A w czym ten CP wyskoczył?
Opublikowano 28 Marca 201313 l No i niestety, dziś po ponad godzinnej walce nie udało się uruchomić rolety w module komfortu Prawdopodobnie moduł nie obsługuje A na dodatek przy montażu nałapałem błędów - UWAGA - "Component Protection" "facepalm"... Normalnie się załamać idzie... No nic, na pocieszenie zamówiłem z Kufatec'a okablowanie do kamerki na tył i PDC przód... trzeba sobie jakoś osłodzić gorycz porażki No i czeka mnie prawdopodobnie wymiana komfortu. Czy komfort o numerze 8K0 907 064 AQ jest już "wszystkomający"? W niedalekich planach montaż lusterek w full opcji, Side Assist, Audi Hill Assist (zmiana sterownika ABS) i parę innych. Więc chciałbym mieć komfort na pełnej opcji AQ nie wiem, chyba powinien, BQ i DQ bardziej prawdopodobne:wink:miałem do niedawna:thumbdown:u siebie BQ i obsługiwał wszystko, nie wiem jak z roletą elektryczną w A4 B8 takowej nie miałem:kox:
Opublikowano 28 Marca 201313 l Co z tymi komfortami się dzieje to już 3 w tym tyg?! Może mają jakieś daty ważności jak kefir?
Opublikowano 28 Marca 201313 l obrócę klapę na zawiasach, boczne drzwi otworzę i Klilo, Lima, indigo, two - eight - six : ready to fly, roger, roger Po zmianie komfortu, to Ci tylko roger, roger przez telefon zostaje. I laweta. Laweta powiadasz większa siła nośna :polew: Jarek, po prostu tam dojedź ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- Co z tymi komfortami się dzieje to już 3 w tym tyg?! Może mają jakieś daty ważności jak kefir? Może fabryka jakiegoś robala wypuściła online:grin:
Opublikowano 29 Marca 201313 l AQ nie wiem, chyba powinien, BQ i DQ bardziej prawdopodobne:wink:miałem do niedawna:thumbdown:u siebie BQ i obsługiwał wszystko, nie wiem jak z roletą elektryczną w A4 B8 takowej nie miałem:kox: Ja mam rolete u siebie i modul AE.