Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Korzystając z okazji, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jakie zalety i plusy w stosunku do koncerta, posiada MMI? Mam na myśli 2G Najwiekszym plusem to Nawigacja
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l navi, komunikacja głosowa i bardziej rozbudowane funkcje obsługi samochodu
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l navi, komunikacja głosowa i bardziej rozbudowane funkcje obsługi samochodu Komunikacja głosowa, to obsługa telefonu czy coś więcej?
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Czy ma ktoś linka do stronki gdzie można sprawdzać sobie ceny części z ASO, kiedyś działała ładnie stronka na www.gajos.pl ale coś piardło, może jest jeszcze jakaś inna strona z cennikiem On line...
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l navi, komunikacja głosowa i bardziej rozbudowane funkcje obsługi samochodu Komunikacja głosowa, to obsługa telefonu czy coś więcej? Bez mmi tez jest sterowanie glosem. Imho mmi 2 3 4 g to tylko marketingowy bajer ktory ma sie nijak do jazdy samochodem. Zupelnie zbedne zabawki, telewizory. Ja nie chce miec w domu tv, tym bardziej w aucie. Wszystko co mi potrzebne ma concert: zestaw glosnomowiacy, obsluga muzyki w tym z iphonea czy wskaznik poziomu oleju. Jesli uzywasz auta do jazdy to spokojnie zapomnij o tych wyzszych mmi.
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Jak włączyć sterowanie głosem? U mnie po nacisnieciu przycisku na kierownicy od głosu coś kobieta lektor mówi i sie wyłącza.
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Jak włączyć sterowanie głosem? U mnie po nacisnieciu przycisku na kierownicy od głosu coś kobieta lektor mówi i sie wyłącza. w menu serwisowym, jak masz j. angielski w ustawieniach, a babka coś szprecha po szwabsku, wgraj sobie mówiony język angielski z cd-rom
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l To funkcja telefonu, kobieta pyta o komende. Powiedz jej "hilfe" to wylistuje wszystkie mozliwosci. Zmiana jezyka przez vcds.
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Wiadomo że można dorezać, ale np. panoramy nie wytne Nie wiesz jak się flexem posługiwać? ;-)
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Pany, wie ktoś jak wyjmuje się światło stopu z klapy ?? muszę wyjąć a nie chciałbym czegoś połamać W A3 z klapy się przesuwa w bok lekko i wyciąga o ile pamiętam, a w A4 to nie wiem, ale pewnie podobny patent. Pewnie już sobie poradziłeś z tym światłem stop. Ja dzis montowałem w A3 i tak jak pisałem przesuwa się ale od wewnętrznej strony, taka listwa jest od tyłu i trzeba ją przesunąć, tylko że przy wymontowaniu blaszki zapinające wpadają w klapę i trzeba je później jakimś magnesem wyłapać . Nie jest to jakoś skomplikowane, ale trochę nieprzemyślane i kłopotliwe, najlepiej spojrzeć w Else na rys. Jeszcze nic nie robiłem, za gorąco było:grin: i czasu jak zawsze brak no właśnie ma ktoś może else i sprawdził by mi ?
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Pany, wie ktoś jak wyjmuje się światło stopu z klapy ?? muszę wyjąć a nie chciałbym czegoś połamać W A3 z klapy się przesuwa w bok lekko i wyciąga o ile pamiętam, a w A4 to nie wiem, ale pewnie podobny patent. Pewnie już sobie poradziłeś z tym światłem stop. Ja dzis montowałem w A3 i tak jak pisałem przesuwa się ale od wewnętrznej strony, taka listwa jest od tyłu i trzeba ją przesunąć, tylko że przy wymontowaniu blaszki zapinające wpadają w klapę i trzeba je później jakimś magnesem wyłapać . Nie jest to jakoś skomplikowane, ale trochę nieprzemyślane i kłopotliwe, najlepiej spojrzeć w Else na rys. Jeszcze nic nie robiłem, za gorąco było:grin: i czasu jak zawsze brak no właśnie ma ktoś może else i sprawdził by mi ? Proszę: https://www.dropbox.com/s/n025gfeg64s192q/Audi%20brake%20light.pdf
Opublikowano 11 Sierpnia 201312 l Pany, wie ktoś jak wyjmuje się światło stopu z klapy ?? muszę wyjąć a nie chciałbym czegoś połamać W A3 z klapy się przesuwa w bok lekko i wyciąga o ile pamiętam, a w A4 to nie wiem, ale pewnie podobny patent. Pewnie już sobie poradziłeś z tym światłem stop. Ja dzis montowałem w A3 i tak jak pisałem przesuwa się ale od wewnętrznej strony, taka listwa jest od tyłu i trzeba ją przesunąć, tylko że przy wymontowaniu blaszki zapinające wpadają w klapę i trzeba je później jakimś magnesem wyłapać . Nie jest to jakoś skomplikowane, ale trochę nieprzemyślane i kłopotliwe, najlepiej spojrzeć w Else na rys. Jeszcze nic nie robiłem, za gorąco było:grin: i czasu jak zawsze brak no właśnie ma ktoś może else i sprawdził by mi ? Proszę: https://www.dropbox.com/s/n025gfeg64s192q/Audi%20brake%20light.pdf Dzięki !!!
Opublikowano 12 Sierpnia 201312 l Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem że B8 ma już wersje poliftową? Przeglądając ogłoszenia widziałem różne przednie lampy. W jednych modelach (w większości) ledy był pofalowane, a w innych kanciate (jak w nowym RS6).
Opublikowano 12 Sierpnia 201312 l Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem że B8 ma już wersje poliftową? Przeglądając ogłoszenia widziałem różne przednie lampy. W jednych modelach (w większości) ledy był pofalowane, a w innych kanciate (jak w nowym RS6). Dokładnie jak piszesz, w 2012 wyszła wersja poliftowa, taka A4 2.0TDI 150 KM 13r FABRYCZNIE NOWY BEZ PRZEBIEGU (3451125210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 12 Sierpnia 201312 l faktycznie jeszcze lusterko z kamerką zmienili na mniejsze i przycisk Auto start/stop wsadzili pod konsole radia
Opublikowano 12 Sierpnia 201312 l faktycznie jeszcze lusterko z kamerką zmienili na mniejsze i przycisk Auto start/stop wsadzili pod konsole radia Zmienili jeszcze mocowanie tego mniejszego lusterka
Opublikowano 12 Sierpnia 201312 l Panowie, kto zamieniał u siebie zestaw naprawczy na koło dojazdowe ? Na czym dokładnie polega cała operacja Czy po wyjęciu foremki i tych gadżetów wchodzi dojazdówka ? Ile cali masz dojazdówkę ? Udało mi sie skompletować cały potrzebny zestaw: - nowa (pełna) forma - zestaw narzędzi i podnośnik - pokrywa plastikowa pełna - 19" koło Wszystko pięknie się wpasowało na swoje miejsce. wszystkie graty z allegro? jaki mnie więcej koszt ? I jeszcze takie pytanko: jakie fabrycznie wychodziły w B8 parametry felg 17 i 18" i na jakich oponach ?? Bo szukam na allegro felg, ale bardzo dużo jest ofert na zasadzie "pasują do B8, A5, A6", a chciałbym dobrać coś faktycznie z B8