Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Korzystając z okazji, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jakie zalety i plusy w stosunku do koncerta, posiada MMI? Mam na myśli 2G

Najwiekszym plusem to Nawigacja :wink:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A no tak. Ale to chyba jedyna zaleta. Dzięki.

Opublikowano

navi, komunikacja głosowa i bardziej rozbudowane funkcje obsługi samochodu :wink:

Opublikowano
navi, komunikacja głosowa i bardziej rozbudowane funkcje obsługi samochodu :wink:

Komunikacja głosowa, to obsługa telefonu czy coś więcej?

Opublikowano

Czy ma ktoś linka do stronki gdzie można sprawdzać sobie ceny części z ASO, kiedyś działała ładnie stronka na www.gajos.pl ale coś piardło, może jest jeszcze jakaś inna strona z cennikiem On line...

Opublikowano

Navi,media... W + to ci auto online zvagują:grin:

Opublikowano
Navi,media... W + to ci auto online zvagują:grin:

Mógłbyś rozwinąć myśl?

Opublikowano

Komunikacja głosowa, to obsługa telefonu czy coś więcej?

Bez mmi tez jest sterowanie glosem.

Imho mmi 2 3 4 g to tylko marketingowy bajer ktory ma sie nijak do jazdy samochodem. Zupelnie zbedne zabawki, telewizory. Ja nie chce miec w domu tv, tym bardziej w aucie.

Wszystko co mi potrzebne ma concert: zestaw glosnomowiacy, obsluga muzyki w tym z iphonea czy wskaznik poziomu oleju.

Jesli uzywasz auta do jazdy to spokojnie zapomnij o tych wyzszych mmi.

Opublikowano

Jak włączyć sterowanie głosem? U mnie po nacisnieciu przycisku na kierownicy od głosu coś kobieta lektor mówi i sie wyłącza.

Opublikowano
Jak włączyć sterowanie głosem? U mnie po nacisnieciu przycisku na kierownicy od głosu coś kobieta lektor mówi i sie wyłącza.

w menu serwisowym,

jak masz j. angielski w ustawieniach, a babka coś szprecha po szwabsku, wgraj sobie mówiony język angielski z cd-rom :wink:

Opublikowano

To funkcja telefonu, kobieta pyta o komende. Powiedz jej "hilfe" to wylistuje wszystkie mozliwosci. Zmiana jezyka przez vcds.

Opublikowano
Wiadomo że można dorezać, ale np. panoramy nie wytne ;)

Nie wiesz jak się flexem posługiwać? ;-)

Opublikowano
Pany, wie ktoś jak wyjmuje się światło stopu z klapy ?? muszę wyjąć a nie chciałbym czegoś połamać :wink:

W A3 z klapy się przesuwa w bok lekko i wyciąga o ile pamiętam, a w A4 to nie wiem, ale pewnie podobny patent.

Pewnie już sobie poradziłeś z tym światłem stop. Ja dzis montowałem w A3 i tak jak pisałem przesuwa się ale od wewnętrznej strony, taka listwa jest od tyłu i trzeba ją przesunąć, tylko że przy wymontowaniu blaszki zapinające wpadają w klapę i trzeba je później jakimś magnesem wyłapać :). Nie jest to jakoś skomplikowane, ale trochę nieprzemyślane i kłopotliwe, najlepiej spojrzeć w Else na rys.

Jeszcze nic nie robiłem, za gorąco było:grin: i czasu jak zawsze brak :wink: no właśnie ma ktoś może else i sprawdził by mi ?:hi:

Opublikowano
Pany, wie ktoś jak wyjmuje się światło stopu z klapy ?? muszę wyjąć a nie chciałbym czegoś połamać :wink:

W A3 z klapy się przesuwa w bok lekko i wyciąga o ile pamiętam, a w A4 to nie wiem, ale pewnie podobny patent.

Pewnie już sobie poradziłeś z tym światłem stop. Ja dzis montowałem w A3 i tak jak pisałem przesuwa się ale od wewnętrznej strony, taka listwa jest od tyłu i trzeba ją przesunąć, tylko że przy wymontowaniu blaszki zapinające wpadają w klapę i trzeba je później jakimś magnesem wyłapać :). Nie jest to jakoś skomplikowane, ale trochę nieprzemyślane i kłopotliwe, najlepiej spojrzeć w Else na rys.

Jeszcze nic nie robiłem, za gorąco było:grin: i czasu jak zawsze brak :wink: no właśnie ma ktoś może else i sprawdził by mi ?:hi:

Proszę:

https://www.dropbox.com/s/n025gfeg64s192q/Audi%20brake%20light.pdf

Opublikowano

Proszę:

https://www.dropbox.com/s/n025gfeg64s192q/Audi%20brake%20light.pdf

Dzięki !!! :hi:

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem że B8 ma już wersje poliftową? Przeglądając ogłoszenia widziałem różne przednie lampy. W jednych modelach (w większości) ledy był pofalowane, a w innych kanciate (jak w nowym RS6).

Opublikowano
Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem że B8 ma już wersje poliftową? Przeglądając ogłoszenia widziałem różne przednie lampy. W jednych modelach (w większości) ledy był pofalowane, a w innych kanciate (jak w nowym RS6).

Dokładnie jak piszesz, w 2012 wyszła wersja poliftowa, taka :wink:A4 2.0TDI 150 KM 13r FABRYCZNIE NOWY BEZ PRZEBIEGU (3451125210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

faktycznie :kox:

jeszcze lusterko z kamerką zmienili na mniejsze i przycisk Auto start/stop wsadzili pod konsole radia :wink:

Opublikowano
faktycznie :kox:

jeszcze lusterko z kamerką zmienili na mniejsze i przycisk Auto start/stop wsadzili pod konsole radia :wink:

Zmienili jeszcze mocowanie tego mniejszego lusterka :polew:

Opublikowano
Panowie, kto zamieniał u siebie zestaw naprawczy na koło dojazdowe ?

Na czym dokładnie polega cała operacja :decayed: Czy po wyjęciu foremki i tych gadżetów wchodzi dojazdówka ? Ile cali masz dojazdówkę ?

Udało mi sie skompletować cały potrzebny zestaw:

- nowa (pełna) forma

- zestaw narzędzi i podnośnik

- pokrywa plastikowa pełna

- 19" koło

Wszystko pięknie się wpasowało na swoje miejsce.

wszystkie graty z allegro? jaki mnie więcej koszt ? :wink:

I jeszcze takie pytanko:

jakie fabrycznie wychodziły w B8 parametry felg 17 i 18" i na jakich oponach ?? Bo szukam na allegro felg, ale bardzo dużo jest ofert na zasadzie "pasują do B8, A5, A6", a chciałbym dobrać coś faktycznie z B8 :whistling: