darecy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kto przekładał kierę z poduszką poliftową?
mumen Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kaju182 Dzięki Jędrek, mam takiego jednego lekarza internistę co mu wysłałem licznik do Ostrowa i nie odebrał, wydzwaniał zapewniał i d*pa, teraz nie odbiera telefonu tchórz. Szkoda na takich czasu, strata tylko kasy wysyłka w dwie strony, chyba mam pecha do tego handlu internetowego heh. Znacie takiego doktorka może, podobno ma na forach bardzo niepochlebne opinie jako lekarz. licznik z kolorowym fisem? Niestety nie, czerwony
sysek27 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kto przekładał kierę z poduszką poliftową? Ja mam polifta, ale ściętą na dole:wink:
darecy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 kto przekładał kierę z poduszką poliftową? Ja mam polifta, ale ściętą na dole:wink: Wiem z łopatkami Ja tez mam ścietą z polifta... ale chodzi mi o poduchę: Musiałeś przekładać piny w wiązce? W poliftowej jest jeden nabój, a przedliftowej dwa... Airbag masz podłączony pod które piny w taśmie? iPad Tapatalk HD
sysek27 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kupiłem poduchę z wiązką podpiąłem do mojej taśmy i wszystko działało.
darecy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czyli nie wiadomo czy odpali odpali na twarz przeglądam wszystkie posty na forach jak montowali poduchy i zastanawia mnie nowa poducha i 2 zapalnik który jest położony na płask i podłączony jest jakimś oplotem
wrclaguna Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Trudno powiedziec jak to bedzie , temat podobny omawiany byl na przykladzie B6/B7 http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-poduszka-kierownicy-b7-zamontowana-b6-wystrzeli-prawidlowo-przypadku-kolizji-221988/
darecy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Temat ogarniety, Piny i kostki przełożone. Drugi zapalnik zastąpiony modułem. Zero błędów iPad Tapatalk HD
miodzio Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To już wiem do kogo trzeba będzie podjechać na wymianę Jarek co do czujnika to nie znalazłem takiego na allegro:kwasny:
darecy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 koło siedzi, dumnie razem z listewkami piano i ramką zegarka od A5 (znaczek wydłubałem bo był S3 i chcę jakiś ori s-line tam wpakować)
Gibons Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czemu nie S-line ? w a5 jest taka ramka zegarów piano ? pasuje P&P ?
darecy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 pasuje... ale nie P&P trzeba zmieniać ramkę od zegarów z szybką
Gibons Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 U siebie też widze takie listwy piano i te zegary
proximpuh Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Noooo Jarek, teraz to wygląda !!!!!!PIANO i KIERA !!!!! Rewelacja:slina:gratki:wink::hi:piano z RS5:decayed:
MRDaniel Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 za***iście to wygląda Jarek:slina:
darecy Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Noooo Jarek, teraz to wygląda !!!!!!PIANO i KIERA !!!!! Rewelacja:slina:gratki:wink::hi:piano z RS5:decayed: Boguś bez Ciebie było by nie piano a Casio Serdeczne Dzięki!!! Dzisiaj śpię w samochodzie i nie dlatego że żona coś tam...
mumen Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 U mnie też już cala maskownica piano czeka, obudowa z A5 też już jest i wszystkie kratki z polifta, nawet wskazówki wjadą z R8 Tyle że ja mam wersję licznika z Distronic w A4 i taka tez się trafiła obudowa z A5 z tarczami. Jest inne skalowanie paliwa i temperatury. Czy w wersji standardowej było takie samo skalowanie w A4 i A5 bo tego jeszcze nie zdążyłem porównać. Drażni mnie jeszcze ten chrom wokół okienka wywietlacza, już oglądalem jak by go wyjąć i zrobić w czarny piano, ale skubańce tak to zlepili że nei wiem czy się da
Rekomendowane odpowiedzi