marcin_o23 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 jakby ktoś szukał boczków na swap alcantary to mam komplecik
mumen Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 jakby ktoś szukał boczków na swap alcantary to mam komplecik Jaka kasiorka ??
cool506 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie jutro stawiam na montaz neony na tyl, powiedzcie na co zwrocic uwage, zeby pozniej sie czegos nauczyc? Tzn. Jakies kodowanie sobie zapisac przed ? Zrobic rospiske pinow ktore sa w kostkach aktualnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Hohe Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie jutro stawiam na montaz neony na tyl, powiedzcie na co zwrocic uwage, zeby pozniej sie czegos nauczyc? Tzn. Jakies kodowanie sobie zapisac przed ? Zrobic rospiske pinow ktore sa w kostkach aktualnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Zamiast cięcia kabli i przekładania pinów, zrób sobie przejściówki. Po to żeby po wielu godzinach walki i totalnego wkurwienia, można było bez problemu założyć stare.
cool506 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panowie jutro stawiam na montaz neony na tyl, powiedzcie na co zwrocic uwage, zeby pozniej sie czegos nauczyc? Tzn. Jakies kodowanie sobie zapisac przed ? Zrobic rospiske pinow ktore sa w kostkach aktualnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Zamiast cięcia kabli i przekładania pinów, zrób sobie przejściówki. Po to żeby po wielu godzinach walki i totalnego wkurwienia, można było bez problemu założyć stare. Zle mnie zrozumiales, stawiam do magika co ogarnia to podobno dobrze w hoo , i moze by cos by zgapil pozniej na przyszłość Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Hohe Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Aaa, no to faktycznie źle zrozumiałem. Zrób sobie mapę adaptacji i "obfotkuj" wtyki/kable ze wszystkich stron. Ja bym tak zrobił, w każdym bądź razie.
cool506 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Aaa, no to faktycznie źle zrozumiałem. Zrób sobie mapę adaptacji i "obfotkuj" wtyki/kable ze wszystkich stron. Ja bym tak zrobił, w każdym bądź razie. W ktorej grupie mapowac? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Hohe Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Aaa, no to faktycznie źle zrozumiałem. Zrób sobie mapę adaptacji i "obfotkuj" wtyki/kable ze wszystkich stron. Ja bym tak zrobił, w każdym bądź razie. W ktorej grupie mapowac? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Adaptacje komfortu.
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Kto pomoze ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/vcds-vag-com-kodowania-238118/#post3913678
Dikson Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Panowie. Kto mi pomoże? Mam 2 pytania. I. Mam w podlokietniku złącze AUX-IN. Jest podpięty , widać od tylu podlokietnika, a i we wzmacniaczu we wtyczce 32-pionowej są uzbrojone piny pod złącze Aux. Niestety nie mam pojęcia jak to odblokować? Mam MMI 2G basic, Dziś w sterowniku 47(od nagłośnienia) znalazłem tylko cos z auxem i telefonem, ale nic tam nie ma.Kodowanie nie wchodzi tak jak napisali na mr-fix. Tam jest jeszcze zmiana ukrytym menu, lecz w MMI basic chyba nie ma tego ukrytego. mr-fix.pl - MMI 2G: Aktywacja AUX-IN ktos ma działające zlacze AUX-in w podlokietniku? jak to ugryźć? II. Koło modułu komfortu jest poprowadzona instalacja zakończona duża kością różową(zdjęcie). Czy ktoś wie do czego to jest?
alvaro Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Gdzieś tam powinna być jeszcze jedna kostka i jest to od modułu haka
Dikson Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Gdzieś tam powinna być jeszcze jedna kostka i jest to od modułu haka A gdzie ten modul haka? jak kupiłem wóz to miał wycięcie w dokładne na hak, moze za***ali:D
alvaro Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 No moduł powinien być nad modułem parktronika... Wygląda na to że odchudzili Ci auto przed sprzedażą
proximpuh Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Gdzieś tam powinna być jeszcze jedna kostka i jest to od modułu haka A gdzie ten modul haka? jak kupiłem wóz to miał wycięcie w dokładne na hak, moze za***ali:D A hak masz ? może dokładka była wymieniana
darecy Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 a miałeś dupnięty z tyłu, może wykręcili Ci hak jak zmieniali zderzak, a dyfuzer po prostu zostawili z wycięciem? zobacz czy masz dodatkowy wentylator przy chłodnicy
kulbiks Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 na wlepie nie powinno być informacji o haku jeśli był fabrycznie zamontowany?
miodzio Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 przerabiał ktoś lampkę led wnętrza ori??? Ja dziś rozebrałem lampkę i na płytce jest tylko jeden malutki led może da się coś więcej wstawić Tak to wygląda
proximpuh Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 przerabiał ktoś lampkę led wnętrza ori??? Ja dziś rozebrałem lampkę i na płytce jest tylko jeden malutki led może da się coś więcej wstawićTak to wygląda http://s7.postimg.org/9t49hmmnb/led.jpg Mozna dolutować drugą diodę, ja przerabiałem:wink:
kulbiks Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 masz jakieś foty z tą drugą diodą?
Rekomendowane odpowiedzi